Időtlen szerelem Hollywoodban – Sztárok, akik kitartanak egymás mellett jóban-rosszban

Időtlen szerelem Hollywoodban – Sztárok, akik kitartanak egymás mellett jóban-rosszban
© Forrás: Getty Images
Az „álomgyár” nem csak a csillogásáról ismert, hanem arról is, hogy a sikeres sztárok magánéleti kapcsolatai igen sűrűn mennek tönkre. Szinte nem telik el úgy egy hét, hogy valamelyik celeb ne szakítana vagy válna. Nagy nyomás, eltérő időbeosztás, rengeteg munka… ezeket bármelyik kapcsolat megsínyli. Ám akadnak olyan házasságok, amik hollywoodi mércével mérve extrémen hosszúnak számítanak. Ezek a sztárok tudhatnak valamit, ami megóvta őket a magánéleti válságtól.

Cindy Crawford

A volt szupermodell azután találta meg az igazit, miután elvált 1995-ben elvált Richard Gere-től. 4 évig csak barátok voltak Rande Gerber üzletemberrel, de aztán szó szerint beleugrottak a házasságba, ugyanis az esküvőjükön simán belecsobbantak a medencébe. 20 éve élnek együtt, s bár náluk is voltak kritikus időszakok, kitartottak egymás mellett. Cindy férje szerint:

Barátokként kezdtük és azok is maradtunk. Egyszerűen csak meg kell tartani a barátságot és az örömet egy kapcsolatban is.

Colin Firth
colin-firth
A szívtipró Mr. Darcy után hiába epekednek a hölgyek, 1997 óta él boldog házasságban Livia Giuggioli producerrel. A pár a Nostromo című minisorozat forgatása alatt ismerkedett meg. Colin még olaszul is megtanult a kedvéért az esküvő előtt, hogy szerelme anyanyelvén mondhassa el a fogadalmát a ceremónián. 2 gyermekük van és nem igazán hívják fel magukra a figyelmet botrányokkal.

Hugh Jackman

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness még azelőtt ismerkedtek meg 1995-ben, hogy az ausztrál színész befutott volna. A 12 év korkülönbség az asszony javára sem zavarta és így emlékszik vissza a találkozásukra:

Az első munkámon találkoztam vele, ő igazi sztár volt, nagyon odáig voltam érte. Igazából az egész stáb odáig volt érte, én meg annyira zavarba jöttem tőle, hogy nem beszéltem vele egy hétig.

Jackman azóta is élete legjobb döntésének tartja házasságukat. Immáron 23 év és két örökbefogadott gyerek van a hátuk mögött.

Meryl Streep

Az ikonikus színésznő sosem volt hajlandó sokat megosztani magánéletéről a nyilvánossággal. Annyit tudni, hogy 1978-ban ment férjhez Don Gummer szobrászhoz, és 40 évnyi házasság alatt 4 gyermekük született. Nem tudni mi a titkuk, lehet pont az, hogy sosem engedték be a külvilágot a magánszférájukba. Úgy tűnik, hogy Meryl nemcsak színésznőként remekel, hanem feleségként is.

Sarah Jessica Parker
"Shining City" Opening Night
A színésznő skalpjai között szerepelt Robert Downey Jr. és Robert F. Kennedy Jr. is, mielőtt a testvére bemutatta volna Matthew Brodericknek. A férfi a humorával varázsolta el a Szex és New York sztárját. 1997-ben házasodtak össze és azóta 3 gyermekük született. A színésznő 21 évnyi házasság után így nyilatkozott:

Csak akkor „lehetünk” házasok, ha tényleg azok vagyunk. Nagyon elkötelezettek vagyunk a családunk és az életünk iránt. Szeretem az érzést, hogy ő a gyermekeim apja, és azt is hogy miatta egy olyan világban élek, amit imádok.

Sting

Sting és felesége, Trudie 1998-ban házasodtak össze közel 10 évnyi együttélés után és az egyik emblémájává váltak a tartós hollywoodi kapcsolatoknak. Négy gyerekük van és cseppet sem élnek nyárspolgári életet. Az énekes elismerte, hogy nem könnyű ilyen tartós kapcsolatban élni és bár odavan a feleségéért, de a házasságuk nyitott mindkét fél részéről. Szeretik a játékosságot és a szerelmi életükre nagyon nagy hangsúlyt fektetnek. Többek között arról is elhíresültek, hogy nagy rajongóik a tantra tudományának, amiről állítják, hogy nagyban hozzájárul a kapcsolatuk minőségéhez.

Tom Hanks
"My Big Fat Greek Wedding 2" New York Premiere
A színész 1984-ben ismerkedett meg Rita Wilson-nal a Bosom Buddies sorozat forgatásán. Bár Hanks akkor házas volt, olyan vonzalmat éreztek egymás iránt, amit nem tudtak sokáig tagadni, így a színész elvált és 1988-ban elvette Ritát. Szerintük a hosszú házasság titka a jó párválasztásban és egymás támogatásában rejlik. Tom végig felesége mellett volt, mikor mellrákot diagnosztizáltak nála és hosszú kezelések sorozata várt rá, valamint mellamputáció. 30 évnyi házasság után Tom viccesen megjegyezte:

Még mindig hihetetlen számomra, hogy a feleségem engem választott. Ha most középiskolások lennénk, akkor tuti elpoénkodnám mert nem lenne bátorságom megszólítani!

Will Smith

Will és Jada Pinkett a Kaliforniába jöttem című sorozat forgatása alatt találkozott először, mikor a producerek Will karakterének barátnőjét castingolták. Jada nem kapta meg a szerepet, de meghódította a színészt a való életben. 1997-ben léptek frigyre és bár sosem tagadták, hogy a házasságuk mindig nagyon bonyolult, hektikus volt mégsem olyan emberek, akik könnyen feladják. Smith szerint a jó házasság titka:

Ha van a tartós házasságnak trükkje, akkor azt mondanám, hogy nálunk bevált, hogy sosem dolgoztunk a kapcsolatunkon. Magunkat, mint embereket fejlesztettük, hogy aztán sokkal jobb és értékesebb partnerei legyünk a másiknak.

Goldie Hawn
goldie-hawn
Goldie Hawn and Kurt Russell a kakukktojás a listán. Miért? Mert ők formálisan sosem házasodtak össze, de már 35 éve élnek együtt. A 71 éves színésznő állítja, hogy a szerelem tartja fiatalosan és semmi szükség a hivatalos papírra ahhoz, hogy valakivel boldogan éljen. A sztár valószínűleg nem a levegőbe beszél, hiszen kétszer volt házas, mégis papír nélkül találta meg a tartós boldogságot. 3 gyereket hoztak magukkal előző frigyeikből (köztük Kate Hudson híres színésznőt) és egy közös csemetéjük született. Goldie így vélekedik:

Egy tartós kapcsolat nem a házasságról szól, hanem az együttműködésről és a kommunikációról.

Kirk Douglas

Hihetetlen, de Kirk Douglas már 101 éves és 64 éve házas! A színész legendának számít filmes körökben, feleségével Anne Buydens producerrel Párizsban ismerkedett össze, ahol épp Vincent van Goghot játszotta, a film PR felelőse pedig Anne volt. Igazi mozi-klánná nőtte ki magát családjuk az évek alatt. A fiúk Michael Douglas Oscar-díjas színész, felesége Catherine Zeta-Jones szintén akadémiai-díjas színésznő, Joel és Peter Douglas sikeres producerek, Eric Douglas is színész volt 2006-ban bekövetkezett haláláig. És, hogy mi a trükkje egy emberöltőnyi sikeres házasságnak, arra Kirk Douglasnek egyszerű válasza van:

A titok egyszerű. Légy szerelmes!

Forrás: Popsugar | Instyle


Forrás: UPI.com, WireImage, Giles Keyte
Hollywoodban nem szabad megöregedni. Nem véletlenül terjedt el ennyire a plasztikai beavatkozások divatja. A színészek féltik a munkájukat, a filmstúdiók pedig kemény elvárásokat támasztanak a külsőt illetően. Ám vannak olyan emberek, akik a korral csak nemesednek, egyszerűen jól állnak nekik a ránc...

Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Emma Stone
A valós bevételüket a celebek nem szívesen tárják nagy nyilvánosság elé. Persze, ez valamilyen szinten magánügy, de azért csak fúrja az ember oldalát, hogy mennyit is kaszálhat egy sztár Hollywoodban? Így ezt sem tudják teljesen titokban tartani. Persze legtöbbjük titka a több lábon állásban rejlik....