Szikszó hírei

2012.06.18. 15:48

Ingyen ebédelnek Szikszón

Szikszó - 111 gyerek ebédel ingyen Szikszón ötven napon át június 18-ától az önkormányzati konyhán, így az iskola bejezése után sem maradnak meleg étel nélkül a rászorulók.

Szikszó - 111 gyerek ebédel ingyen Szikszón ötven napon át június 18-ától az önkormányzati konyhán, így az iskola bejezése után sem maradnak meleg étel nélkül a rászorulók.Füzesséri József Szikszó polgármestere arról számolt be, hogy az önkormányzatok számára nagy lehetőség és segítség az idén, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatot irt ki a szociálisan rászoruló diákok étkeztetésére úgy, hogy nem volt szükség a megvalósításhoz önkormányzati önerőre. Szikszó Önkormányzata sikerrel járt a pályázaton, ami azt jelenti 111 gyerek ebédel ingyen június 18. és augusztus 31. között Szikszón. És hogy kik vehetnek részt a programban? Az előírások szerint a gyermekvédelmi támogatásban részesülők étkezhetnek így a szünidőben.

-MÉ-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!