BOON - PR cikk

2013.04.03. 14:38

Facebookon toboroz a Magyar Telekom

Szeptemberben ismét elindul a Magyar Telekom gyakornoki programja, amelyre többek között social media eszközökkel is toborozzák a jelentkezőket.

Szeptemberben ismét elindul a Magyar Telekom gyakornoki programja, amelyre többek között social media eszközökkel is toborozzák a jelentkezőket.A közösségi hálón modern környezetben, laza stílusban indult el a Mérnökgenerátor játék, amellyel elsősorban mérnökhallgatókat céloznak meg. A kampányban az informatikusokat körüllengő sztereotípiákat és hiedelmeket szeretnék lerombolni.. Mérnök és mérnök között fényévnyi különbségek vannak – hirdeti a Telekom -, hiszen a technológiai érdeklődésű fiatalokra a cégen belül is sokféle területen van szükség, illetve egyre több helyen kommunikációs és szervezői készséggel is kell rendelkezniük a sikeres helytálláshoz. A Mérnökgenerátorban a játék során 4 kérdéskör mentén határozhatják meg a résztvevők, hogy mi jellemző rájuk (pl. rafkós, szaki, előkóstoló, innovátor, buherátor….), majd ez alapján rajzolódik ki profiljuk, ami javaslatot tartalmaz arra nézve, hogy milyen szakterület való nekik igazán, illetve, hogy érdemes-e jelentkezniük a gyakornoki programra.

A Mérnökgenerátor üzenete egy tekintetben egységes: a Telekomnál mindenki megtalálhatja a számítását és kibontakoztathatja tehetségét, hiszen az érdeklődésének megfelelő munkát végezhet. A játék egyébként technikailag is innovatív megoldás, a fejlesztők lehetővé tették a fiatalok számára, hogy okostelefonról is elérhető legyen az egyébként Facebook-alkalmazás. A játék a Gyakornok leszek a Telekomnál Facebook oldalon érhető el április 2. és 10. között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!