Magyarország

2011.04.11. 18:52

LMP: Nagyszerű eredmény született Zuglóban

<p>A hétvégi zuglói időközi képviselő-választáson a Lehet Más a Politika jelöltje, Kaibinger Gábor 17,5 százalékos eredményt ért el. Az LMP a fővárosi kerületben jóval nagyobb bizalmat kapott, mint korábban. A párt hétfői közleménye úgy fogalmaz: ez nagyszerű eredmény, köszönik a jelöltjükre szavazó zuglói polgároknak.</p>

Az LMP szerint az eredmény annál is értékesebb, mert az itt élők a közpénzből finanszírozott Zuglói Lapokban az önkormányzati képviselőválasztás jelöltjei közül leginkább csak a Fidesz-KDNP helyi politikusával ismerkedhettek meg. Ennek ellenére a fideszes kétharmad Zuglóban negyven százalékra olvadt. Nyilvánvaló, hogy a kerületben egyre kevesebb választó kér a hatalmi arroganciából, a felemás elszámoltatásból, az ismerősöknek juttatott megbízási szerződésekből és egyéb mutyizásokból - áll a közleményben.

Egyre több választó ismeri fel, hogy az ígéreteit semmibe vevő, szegény- és jogállamellenes politikát folytató Fidesz-KDNP nem méltó arra, hogy rá szavazzon - fogalmaz az LMP. A párt szerint azt is egyre többen látják, hogy az Orbán-kormánynak létezik hiteles ellenzéki alternatívája; az LMP viszály helyett megoldásokat, korrupció helyett tiszta közéletet kínál.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!