Életstílus

2010.10.28. 05:48

Napi horoszkóp - csütörtök

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.
  
Végre jó napra van kilátása a Kos jegy szülöttjének. Úgy látszik, eloszlottak azok a felhők a feje fölül, amelyek tegnap még teljes mértékben beárnyékolták élete egyébként kék egét. Új ötletei vannak a jövőre nézve, tehát most kellene a gyakorlati megvalósítás útjára térnie. Ma ne hallgasson egy „jóakaratú” barátjára, ismerősére, még akkor sem, ha érvei igaznak tűnnek. Figyeljen inkább a belső sugallatokra.
Bika 04.21.-05.21.
 
Rég volt ennyi programja, mint ezen a héten. Az elmúlt mozgalmas napok után bizonyos bágyadtságot érez, ami teljesen érthető. Ne próbálja ezt az időváltozással, vagy bármi mással magyarázni. Talán fél valamit megtenni, vagy tisztázni. Most jobban járna, ha lépne, és megtenné a kezdő lépést. Menjen fel minél hamarabb Hozzá, és beszélgessenek egy jót – jelen szituációban ez lenne a legjobb megoldás. 
 
Ikrek 05.21.-06.21.
 
A nap konstellációi arra kényszerítik az Ikrek jegyben születettek többségét, hogy különböző szintű szakmai vagy magánjellegű nehézségeket próbáljanak megoldani. A nap folyamán olyan gondolatokkal találkozhatnak, melyek teljesen más fordulatot adnak életüknek. Este veszekedésbe torkolhat egy kisebb nézeteltérés, ezért lehetőleg kerülje családtagjait, főleg akkor, ha egyébként is nyugtalan.
 
Rák 06.22.-07.22.
  
   Ha egy mód van rá, kerülje az összetűzéseket ma a munkahelyén és otthonában egyaránt! Ma hajlamos a kötözködésre, emiatt gondjai lehetnek a munkahelyén és a magánéletében is. Ne kössön bele minden apróságba, nincs értelme! Ezzel önmagát is felidegesíti, ráadásul cselekedeteinek kiszámíthatatlan következményei lehetnek családi életében és szakmájában is. Találja meg az arany középutat, és haladjon rajta.
 
Oroszlán 07.23.-08.23.
 
Ma legszívesebben ki sem kelt volna a jó meleg ágyból. De Ön kötelességtudóbb annál, mintsem átlustálkodja a drága napot. Feltétlenül szánjon némi időt testmozgásra, akár néhány perc torna erejéig, ellenkező esetben egyre rosszabbul fogja viselni az évszak kellemetlen hatásait. Használja ki, amíg még süt egy kis nap, és olyankor igyekezzen minél többet a szabadban tartózkodni! 
 
Szűz 08.24.-09.23.
 
Hogy néha faragatlan és nem tud viselkedni, ezt a rossz tulajdonságát partnere már réges rég megszokta. Arra azonban még nem volt példa, hogy elfeledkezzen születésnapjáról, vagy valamilyen évfordulójáról. Tegyen meg mindent azért, hogy kiengesztelje, mentse a menthetőt. Ha kedvenc éttermébe viszi vacsorázni, s ha szeretett virágaiból köttet egy gyönyörű csokrot, még lehetséges a békülés. 
 
Mérleg 09.24.-10.23.
 
Önre nem jellemző módon elfordul a világtól, és magányosan elrejtőzik gondjai közé. Nem biztos, hogy a legjobb megoldást választotta, hiszen már többször tapasztalta, hogy több szem többet lát, és ha az ember elkezd beszélni a problémáiról, sokszor már közben megtalálja a megoldást. Különben sincs semmi oka a pesszimizmusra, hiszen semmilyen oldalról nem fenyegeti most veszély..
 
Skorpió 10.24.-11.22.

Bármily meglepő, Ön már ma leteheti a lantot. Elvégezte a munka oroszlán részét, így most már pihenhet. Nem a munka fogja megédesíteni a hétvégéjét, most sokkal jobb elfoglaltságok találják meg Önt. Olyannyira hiányolják jelenlétét a barátai, hogy vállalkozhat egy rövidebb utazásra is hozzájuk. Még a hideg idő beállta előtt induljon el egy bevásárló túrára.

Nyilas 11.23.-12.21.

Ez a nap nem telik mással, mint azzal, hogy megpróbálja megérteni barátait, mivel alapvetően segítőkész, és szeret másokról gondoskodni. Különösen a barátnők szorulnak mostanában vigaszra – hosszasan panaszkodnak, de igen nehéz kihámozni, mit is akarnak valójában. Lehet, hogy semmi fontosat nem várnak Öntől, csak éppen közönségre, hallgatóságra vágynak. Tegye meg nekik ezt a szívességet!
Bak 12.22.-01.20.
 
 
Ugye, mostanában sokszor gondolt egy illetőre? Nem tagadja már, hogy milyen jó volt addig, amíg a tanácsai szerint élhetett, amíg a közös kuckóban várt Önre minden este. Ennek már régen vége, de most egyre gyakrabban kérdezi meg önmagától, hogy miért is szakítottak, és hogy valóban vége van-e, vagy csak időlegesen váltak el útjaik. Ne tétovázzon, nyugodtan hívja fel az illetőt, és beszélgessenek egy kicsit
Vízöntő 01.21.-02.19.
 
Bensőségesen telik el a Vízöntő jegyében születettek napja. Semmiféle programban nem kell részt vennie, ha inkább egyedül akarna maradni ezen a napon. Délután inkább legyen minél több időt családjával, szeretteivel. Ez a nap kedvez a közös programoknak, még akkor is, ha nem hétvége van. Ám, ha Ön mégis munkával akarja tölteni a délutánt, hasznos és érdekes ötletei támadhatnak.
Halak 02.20.-03.20.
 
A mai nap nem túl megerőltető. Munkáját különösebb megerőltetés nélkül végzi, inkább a rutinjára hagyatkozik, mintsem az ötleteire. Végre kiélheti mindennemű kreativitását. Kapcsolata izgalommentes, a megszokás tartja össze partnerével. Vigyázzon, nehogy ráfizessen a kényelemszeretetére. Színesítse együttléteit, a gyertyafényes vacsora egy meghitt környezetben kezdésnek épp jó lehet..

</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!