Bulvár, celeb

2011.01.24. 09:17

Megan Fox megint bájait mutogatja

<p>A szexi színésznő ismét ledobta gönceit, hogy tökéletes testét megmutassa.</p>

A Transformers-sel a köztudatba robbant és napjaink egyik legszexibb színésznőjének tartott Megan Fox nemrégiben az Armani-reklámarcaként mutatkozott be. Az erotikától túlfűtött videók és képek nagyon is testreszabottak az elképesztően dögös Megannak, aki a híresztelések szerint sötét, mint az éjszaka, de annyira nagyon jól néz ki, hogy gyakorlatilag bármennyi farmert el lehet adni az arcával (és a testével) azon nők körében, akik csak egy kicsit is hasonlítani akarnak a hírességre. Nem véletlen egyébként, hogy modellként/reklámarcként sokkal nagyobb sikereket arat, mint színésznőkén, ugyanis míg előbbi munkáiban nem lehet kifogást találni, addig utóbbiban nagyon is lehúzzák a kritikusok.

Nézze meg a képeket >>>

Megan Foxról most új képek jelentek meg, amiken fehérneműben is látható, s mint mindig, most is észbontóan szexi, bár talán egy picit vékonyabbnak tűnik, mint megszoktuk.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!