Friss hírek

2009.09.22. 08:28

Az amerikai tévében mutatta be új dalát Susan Boyle

<p>Az NBC tévécsatornán, az "America s Got Talent" tehetségkutató döntõjében mutatta be új dalát elõször Susan Boyle szerda este.</p>

A skót származású nõ a Wild Horses (Vad lovak) címû dalt énekelte, amely a Rolling Stones 1971-es felvételének feldolgozása. A dal Boyle elsõ albumának bemutatkozó kislemeze: az album novemberben 24-én jelenik meg világszerte "I Dreamed a Dream (Álmodtam egy álmot) címmel.

Susan Boyle a "Britain s Got Talent" brit tehetségkutatóban futott be, amikor elénekelte az albumával azonos címû dalt a Nyomorultak címû musicalbõl. A meghallgatáson készült felvételt több millióan látták a legnépszerûbb videomegosztó-oldalon. Nagy meglepetésre azonban a május végi döntõben csak a második lett.

Az aranytorkú aggszûz elsõ albuma egyébként az elõrendelések alapján az év egyik legsikeresebb lemeze lesz. Az elõzetes adatok szerint többen jegyezték elõ a nagylemezt, mint Jay-Z, Whitney Houston visszatérõ albumait, és a Beatles nagylemezeinek újrakiadásait.

A szerda esti, amerikai tehetségkutató fináléjában egyébként Boyle-on kívül fellépett még Shakira, Leona Lewis, a Rascal Flatts és a Cirque du Soliel új mûsorából is láthattak részleteket a nézõk. A megmérettetés idei nyertese egyébként Kevin Skinner, egy country-énekes lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!