Sport

2015.07.10. 09:53

DVTK ankét: Kérdéseket csak e-mailben!

Miskolc - Szombaton meccsnézés után ankét a stadionban, a kérdéseket előre el kell küldeni.

Miskolc - Szombaton meccsnézés után ankét a stadionban, a kérdéseket előre el kell küldeni.Változtatva az eddigi gyakorlaton, ezúttal nem az egyik miskolci bevásárlóközpontban, hanem a Diósgyőri Stadionban tartja évadnyitó szurkolói ankétját a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata. Az előző években általában hétköznap zajlott le ez az esemény, ám a klub ezúttal összeköti az eseményt a szombaton 18 órakor kezdődő FC Olimpia Satu Mare elleni felkészülési mérkőzéssel. A meccs befejezése után a futballisták az öltözőbe vonulnak, ám 15–20 percet követően, nagyjából 20 óra tájékán visszatérnek a pályára és felsorakoznak a „napos oldal” előtt felállított színpadon.

A stadionról is

Mindez tehát azt is jelenti, hogy a drukkerek ezúttal innen, illetve az X, Y, Z állóhelyi szektorokból követhetik majd az összecsapás alakulását (a rimaszombatiak ellen június 23-án a tribün volt megnyitva).

Az ankéton bemutatkozik az új vezetőedző, Bekő Balázs és stábja, s bár a klub a saját kommunikációs csatornáján nem jelezte, minden bizonnyal résztvevő lesz Árki Gábor sportigazgató is. A legutóbbi, februári, tavaszi szurkolói találkozón több kérdés is elhangzott a stadionrekonstrukcióval kapcsolatban, csakhogy ezekre a felvetésekre nem érkeztek, érkezhettek kielégítő válaszok, miután az „illetékesek” közül senki sem vett részt az eseményen. Vélhetően emiatt szombaton ott lesz a stadionban Pásztor Ervin, a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. ügyvezetője is, aki az építéssel kapcsolatban ad információkat. A klub úgy tájékoztatott, hogy „… a kérdéseket szurkolóink ezúttal nem a helyszínen, hanem e-mailben tehetik fel a [email protected] címre küldve, amelyekből a legjobbakat Hollóssy András válogatja ki, és tolmácsolja majd az érintettek felé”.

ÉM-MI


Dedikálás, fotók...

Az egyórásra tervezett ankét után a drukkerek a rekortánon kötetlen formában beszélgethetnek a játékosokkal és a szakmai stábbal is. Lehetőség lesz dedikálásra és közös fotók készítésére is.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!