Nagyvilág

2011.09.01. 11:38

Utcán szexelt a zsaru - Képek!

Videó rögzítette ahogy a szolgálatban lévő egyenruhás rendőr egy autó motoháztetején tesz magáévá egy nőt.

Videó rögzítette ahogy a szolgálatban lévő egyenruhás rendőr egy autó motoháztetején tesz magáévá egy nőt. Nem mindennapi jelentet rögzített egy térfigyelő kamera amerikában: egy, valószínűleg szolgálatban lévő, egyenruhás rendőr egy gépjármű motorháztetején közösül egy sötét hajú fiatal nővel. A rendőr hátulról létszik, és csupán a sliccét húzta le a gyors szexhez, de a nőről is csak a nadrág került le, illetve melleit fedte fel. A bizarr fotókat, amiket a térfigyelő kamera felvételéből vágtak ki a Santa Fe megyei seriff irodája tette közzé, de az állami rendőrség nem kommentálta a történteket. A térfigyelőt egyébként az Új-Mexikó rendőrség helyezte ki, hogy így fékezzék meg az utcai vandalizmus terjedését.

 

A Daily Mail hírportál beszámolója szerint a térfigyelőn kívül még egy "tanúja" volt az aktusnak: egy chihuahua fajtájú kutya (valószínáleg a nőé) nézte végig a gyors numerát.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!