Asztrológia

2012.08.28. 09:18

Horoszkóp - kedd

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Feszültséget keltő hírek juthatnak el Önhöz a megélhetésével, a jövőjével kapcsolatban. De váratlanul fordul a kocka, és Ön nyeregben érezheti magát. Pénzügyekben több a kiadás, főleg, ha külföldre készül utazni. A szabálytalan pénzügyeken nincs áldás, a tőzsdén bukás, ne forduljon most biztosítóhoz és ne kérjen, ne adjon kölcsönt. A szerelemben hazugság, félrelépés, mely a hó utolsó napján kitudódhat.

Bika

04.21-05.21

Ma este hiába veszi fel a legszebb ruháját, hiába megy fodrászhoz, kozmetikushoz, és hiába igyekszik a legszellemesebb formájába lendülni, nem arat sikert a társaságban. Pedig már nagyon ráférne Önre egy kis sikerélmény, egy új kapcsolat, egy új ismeretség. De semmi! Hogy ennek mi az oka, azt csak találgatni lehet. Ha nagyon bántja a sikertelensége, akkor sem szabad feladnia, kérjen tanácsot a barátaitól, vagy igyekezzen kevésbé görcsösen keresni a kihívásokat.

Ikrek

05.22-06.21

Ne tűrje, hogy a munkahelyén a kollégái kihasználják, becsapják. Meg kell mondania vagy esetleg a viselkedésével éreztetnie. Hogy senki nem használhatja Önt a kapcájának. Most álljon a sarkára, mert ha most minden olyan feladatot elvégez, amelyek nem az Ön dolga lenne, a jövő hónaptól meglepődve fogja tapasztalni, hogy bár a fizetése nem emelkedett, de a munkaideje annál inkább. És pont akkor, amikor a gyerekeinek is szüksége lenne Önre.

Rák

06.22-07.22

Nem panaszkodhat, hogy unalmasan telnek a napjai. A munkahelyén is felgyorsul az iram, és hirtelen minden feladat sürgős, már tegnapra kellett volna. Otthon is akad bőven tennivalója, a családja ismét nagyvonalúan Önre bíz mindent. Szép, szép a bizalom, de úgy érzi, a kevesebb több lenne belőle. De hiába minden kérése, ne lázadozzon, úgysem fog tudni változtatni rajta. Az esti csendes órában érdemes elgondolkodni, jövőre mit kell másképp csinálnia.

Oroszlán

07.23-08.23

Döntései előtt rendszeresen végiggondolja azok következményeit, és végigzongorázza a lehetséges változatokat. Erre most sajnos nincs ideje, nyomban cselekednie kell, azonnali állásfoglalásra kényszerítik az események. Eddig háttérbe szorított intuícióval igyekszik megoldani a problémát. Ha ma valaki kéréssel – netalán pénzkéréssel – fordul Önhöz, ha teheti, ne utasítsa el. A jövőben még hasznára válhat egy mai „jótett”.

Szűz

08.24-09.23

Az okos enged és elnyeri méltó jutalmát: ma sokkal kedvezőbb megvilágításban látja a helyzetét és nem is alaptalanul. Kedvező fordulatra, előmenetelre számíthat a szakmájában és a tanulmányaiban is. Partnerével megszakadhat a kapcsolata, de a mai napon valahogy még ez sem fáj annyira. Más, fontosabbnak tartott ügyek foglalkoztatják. Csak aztán nehogy későn eszméljen arra, hogy egyedül maradt.

Mérleg

09.24-10.23

Megáll Ön körül az élet, legalábbis így érzi. Nem törődik az üzlettel, a munkájával, kizárólag a szerelem érdekli. Minden pillanatban a kedvesére gondol, tervezgeti a közeli és a távoli jövőt. Vonja be a partnerét is, hiszen egyedül nehéz volna megvalósítani a terveit. De mielőtt elhamarkodna valamit, gondolkodjék el azon, hogy vajon miért akkor ilyen nagy a lángolás, amikor nincs vele. Vajon miért?

Skorpió

10.24-11.22

Megpróbáltatásai még nem érnek véget. Helyzete egyelőre kilátástalannak tűnik: a magánélete válságban, a szíve rendetlenkedik, és ráadásul még a hangulata is pocsék. Vagy pont ezért? Mindebből nem észlelnek semmit a környezetében. Büszkesége megóvja attól, hogy a külvilág is megtudja a bajait. Ez átsegíti ugyan a kudarcokon, de tovább taszítja is a mélybe. Ajándékozza meg magát valamivel, amire vágyik.

Nyilas

11.23-12.21

Különös, de ezen a napon habozik, mintha elhagyta volna az önbizalma. Holott olyan erők működnek Önben, amelyek képessé teszik nagy dolgok véghezvitelére. Ha azonnal nekilát és tudatosan tör előre, semmi sem akadályozhatja meg a kitűzött céljai elérésében. A szerelemben és a házasságban partnere most engedékeny, így beleegyezik, hogy elmenjenek egy olyan előadásra, melyet már rég szeretett volna megnézni.

Bak

12.22-01.20

„Tanítványai” lesik minden szavát. Ez azt jelenti, hogy jól csinálta a dolgát. Amit csak szeretett volna remélni – hogy adni tud másoknak -, ezek szerint igaz. Váratlan, nagy értékű ajándékot kap egy régi ismerősétől. Ez zavarba ejti Önt. Nem lenne bölcs dolog, ha nem fogadná el, mert ezzel megbánthatja. És nem elsősorban az értéke miatt, hanem azért, mert oly nagy gondossággal igyekezett Önt meglepni.

Vízöntő

01.21-02.19

Egy kicsit több határozottsággal, magabiztossággal előnyösebb helyzetbe kerülhetne. Persze ne azokról vegyen példát, akik még akkor is jól adminisztrálják magukat, ha semmit sem csinálnak, de a túlzott szerénység a mai világban már nemhogy nem kifizetődő, egyenesen hátrány. Figyelje csak meg, hogy mindig azok kapnak fizetésemelést, akik folyton panaszkodnak, és nem átallnak kérni sem.

Halak

02.20-03.20

A függetlenségéért vívott küzdelemben ezen a napon újabb sikereket könyvelhet el. Nagy lelkesedésében se mondja le azonban az összes olyan pozícióját azonnal, amelyeknek köszönhette az eddigi szellemi és anyagi függetlenségét. Előfordulhat, hogy az az új magaslat, amelyet megmászni készül, nem bizonyul elég szilárd alapokon állónak. A nap családi körben, boldog elégedettségben zárul.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!