Idén új helyszínen rendezik a Campus Fesztivált

Több mint 200 fellépő műsorát láthatja a közönség július 22. és 26. között Debrecenben. Idén már nem a Vekeri-tó partján épül fel a fesztiválváros, hanem Debrecen legismertebb részén, a Nagyerdőn – mondta a Független Hírügynökségnek Bakó Csaba, a rendezvény sajtófőnöke.

A keleti régió egyik legnagyobb rendezvénye a nyári Campus Fesztivál, melyet idén új helyszínen tartanak; a várostól 7 km-re található Vekeri-tó partjáról a központhoz közeli Nagyerdőbe költözött a rendezvény.

A látogatók rendkívül színes programkínálatra számíthatnak. A zenei paletta felölel valamennyi műfajt: a rock mellett a népzene és az elektronikus műfajok rajongói is megtalálhatják a kedvenceiket. A 8 zenei helyszínen fellép a The Rasmus, a Madcon, a Chumbawamba, a Shantel, az E-Z Rollers, vagy a London Elektricity. A világhírű előadókon kívül természetesen a hazai élvonal is jelen lesz, az idén 20 éves Tankcsapda, a Kispál és a Borz, a Quimby, a Zagar, vagy a 30Y is színpadra lép.

A zenés produkciók mellett dumaszínházi estek és filmvetítések szerepelnek a rendezvény kínálatában, különböző sport és művészeti ágakkal is megismerkedhetnek a fesztiválozók, valamint napközben a Nagyerdei Strandfürdőt is használhatják.

A Campus Fesztivál alapvetően a közép- és felsőfokú oktatásban résztvevő fiataloknak szól, de a széles programstruktúra kialakításával az idősebb generáció érdeklődését is igyekszik felkelteni.

A tavalyi 28 ezres látogatottságot tartva, idén is csaknem 30 ezer főre számítanak a rendezők.

A fesztivál részletes programja a www.campusfesztival.hu oldalon olvasható.