Idén is ünnepelt Szendrő

Elismertél munkájukat
Elismertél munkájukat - © Fotó: Magánarchívum
Szendrő – Elismerések és buli a várossá válás évfordulóján.

A város önkormányzata minden évben megünnepli várossá válását, annak évfordulóján. Idén XXI. alkalommal rendezték meg a városnapokat, amely június 30-án ünnepi képviselő-testületi üléssel vette kezdetét.

Az alkalomból Andrejkó Gyuláné gyémántdiplomás nyugdíjas óvodapedagógust, valamint Motkó Barnabás aranydiplomás nyugdíjas pedagógust köszöntötte Tomorszki István polgármester és átadta az elismerő okleveleket.

Példaértékű munkáért

Szendrő képviselő-testülete nyugdíjba vonulásuk alkalmából oklevelet adott át Musinszki Erikának 41 éven át, Kovács Lajosnénak 36 éven át, Szemán Attilának 32 éven át, Móth Andrásnénak 28 éven át, Szilágyi Jánosnénak 24 éven át, Horkai Lászlónak pedig 15 éven át végzett áldozatos és példaértékű munkájáért.

Július 1-én aztán a felhőtlen szórakozásé volt a főszerep. Este az I Love Retro Part­y sztárjai szórakoztatták a résztvevőket a Strandréten és mindenki számára jó hangulatot varázsoltak a ’90-es évek kedvencei. Színpadra lépett Betty Love, az Ámokfutók és a Bon-Bon, a hangulatfelelős Dj PéGé volt.

– ÉM –