boon-sportoldal

2011.10.18. 12:23

Újra NB I-es a Diósgyőri BC!

Miskolc - Hat évnyi szünet után ismét az első osztályú felnőtt országos csapatbajnokságban (ocsb) szerepelhet a Diósgyőri Birkózó Club (DBC) legénysége, miután egy fordulóval az NB II-es küzdelmek vége előtt megnyerték a csoportjukat.

Miskolc - Hat évnyi szünet után ismét az első osztályú felnőtt országos csapatbajnokságban (ocsb) szerepelhet a Diósgyőri Birkózó Club (DBC) legénysége, miután egy fordulóval az NB II-es küzdelmek vége előtt megnyerték a csoportjukat.- A legutóbbi csoportkörünket a napokban Dunaújvárosban birkóztuk le, ahol a házigazdákon kívül az Orosháza, a Törökszentmiklós és az Érd ellen elért nyolc győzelemmel végeztünk az élen – tudtuk meg Repka Attilától, a DBC elnökétől. – November 10-ig rendeznek ugyan még egy fordulót a másodosztályban, de az már csak formalitás, ettől függetlenül kijelenthetjük: hat évnyi kihagyás után a tehetséges fiatalok és a rendkívül lelkes, rutinos idősebb birkózók - Kaponyás Gergő (55 kg), Juhász Bence (55 kg), Kiss Sándor (60 kg), Kiss Bence (66 kg), Ferencz Ádám (74 kg), Görcsös József, Wittchen Zoltán (84 kg), Jászkai István, Balogh István, Botos Zsolt (96 kg), Baranyi Imre, Bacsó Alex  (120 kg) – alkotta, Lakatos Győző, Juhász Sándor és jómagam által felkészített csapatunk ismét a legjobbak között szerepelhet majd a felnőtt ocsb-n!

- SZIS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!