„Idegenben, nézők nélkül jó eredmény a döntetlen”

Akt.:
Újpest vs. DVTK
Újpest vs. DVTK - © Fotó: BOON
„A hazaiak gólja nem tudom hogy esett, de mindenki hibázhat. Idegenben, nézők nélkül jó eredmény az Újpest ellen a döntetlen.” – nyilatkozta Bódog Tamás, a Diósgyőri VTK szakmai igazgatója az Újpest FC elleni 1-1-es döntetlennel zárult mérkőzésük után.

Nebojsa Vignjevic (Újpest FC): A meccs előtt tudtuk, hogy nagyon jó ellenféllel fogunk játszani, és azt, hogy a DVTK agresszív lesz, keresik majd a kontaktokat. Ezt el akartuk kerülni, hogy ebbe belemenjünk, de nem sikerült. Nem tudtuk a saját játékunkat játszani. Kaptunk egy sokkoló gólt és megtapasztaltuk, hogy a Diósgyőrnek nehéz bevenni a kapuját. Reális a döntetlen, annak ellenére, hogy voltak lehetőségeik a végén ellenfelünknek. Úgy vélem, hogy ez egy olyan meccs volt, amelyen szívvel játszottunk, nem pedig hideg fejjel.

Fotó: Osztie Tibor Fotó: Osztie Tibor ©

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): Úgy gondolom, csapatom jól játszott. Jobb volt. Két pontot elajándékoztunk. A meccs rendben volt. A hazaiak gólja nem tudom hogy esett, de mindenki hibázhat. Viszont előtte le kellett volna zárni a meccset. Idegenben, nézők nélkül jó eredmény az Újpest ellen a döntetlen.
Újpest vs. DVTK
Budapest, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 6. fordulójában az Újpest FC gárdája a Diósgyőri VTK csapatát fogadta szombaton 20.30-tól Budapesten. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 6. forduló Újpest FC vs. Diósgyő...