Idegenben is jó eséllyel

A labdarúgó NB II Keleti csoport küzdelmeiben a Kazincbarcikai SC az ESMTK-hoz látogat, míg a Bőcs KSC Karcagon vendégszerepel a hétvégén.
Mindkét megyei csapatunk idegenben szerepel a labdarúgó NB II 11. fordulójában.

– Az előző találkozónkon, a Soroksár ellen hátrányból fordítottunk, ez bizonyítja, hogy van tartása a csapatnak – mondta Kádár Zsolt, a KBSC edzője. – Azonban ennek a sikernek úgy lesz igazán értéke, ha az utolsó helyen álló Erzsébetvárosiak ellen is begyűjtjük a három pontot. Sajnos az ,,élet alakítja” a csapatunkat, ugyanis Deák és Harnócz begyűjtötte a harmadik sárgáját, míg Bányai, Darók és Kovács R. sérüléssel bajlódik így rájuk sem számíthatunk. Így öt ifistával kiegészülve vágunk neki az útnak, de ők igazán jól edződhetnek a találkozóra, ugyanis szombaton a korosztályos NB I-es bajnokságban a válogatott gerincét alkotó MTK-val fognak meccselni Barcikán 12 és 14 órától.Helyet erősíteniA Bőcs KSC Karcagon vendégszerepel.

– Ismét egy olyan meccs következik, melyen nyernünk kellene azért, hogy tovább erősítsük helyünket az élcsoportban – jelentette ki Tóth László, a Bőcs trénere. – Még mindig nagyon sűrű a mezőny, és anélkül, hogy lebecsülnénk ellenfelünket van esélyünk ellenük a sikerre. Abban is biztos vagyok, hogy vendéglátóink motiváltak lesznek, de ha mi szerezzük az első gólt, akkor elérhetjük a célunkat.BOXBA: A pályán

ESMTK – Kazinbarcikai SC (vasárnap, 14.30)

A KBSC várható kezdőcsapata: Botló – Hanász, Hompoth, Szabó S. – Engi, Simkó, Kovács P., Odrobéna, Kerekes – Dávid, Fekete.

Karcag – Bőcs KSC (vasárnap, 14.30)

A Bőcs várható kezdőcsapata: Matkó – Fodor, Rubint, Molnár Zs., Vass – Fórián, Irhás, Szakszon, Turóczi – Lippai, Kulcsár.