Idegenben idegeskedés nélkül

Kazincbarcika, Bőcs – Mindkét megyei csapatunk idegenben szerepel a labdarúgó NB II Keleti csoportjában. A vasárnapi találkozókon a Bőcs Baktalórántházán vizitál, a Kazincbarcikai SC Szolnokon szerepel.

A Bőcs Baktalórántházán lép pályára.
– Valamivel jobb helyzetben vagyunk, mint az előző fordulókban, ugyanis Martis és Susak játékára is számíthatok, így a hátsó alakzatunk mindenképpen erősödik – tudtuk meg Tóth Lászlótól, a Bőcs edzőjétől. – Így a ,,győztes csapaton ne változtass” elv biztos, hogy változni fog, igaz én mindig igyekszen a legjobb formában lévő tizenegyet a pályára küldeni. Abban biztos vagyok, mostani ellenfelünk az idény végéig feljebb fog lépni a tabellán, jobbak, mint ahol most állnak, de azon leszünk, hogy ne most tegyék meg ehhez az egyik lépést. Tiszteljük a játékerejüket, azonban szeretnénk pontgyarapítással zárni a baktai fellépést.
Nyugodtan

A Kazincbarcikai SC Szolnokon szerepel.
– Ellenfelünk a mezőny egyik legmasszívabb csapata, nem véletlenül állnak a harmadik helyen – mondta Kádár Zsolt, a KBSC edzője. – Erejüket mutatja, hogy legutóbb a Ferencváros otthonában értek el a döntetlent, így most ezen a találkozón hazai környezetben őket tartják favoritnak. Azonban éppen ez az, ami miatt mi nyugodtan és felszabadultan küzdhetünk, ráadásul már ránk is férne egy szép eredmény, ezért szeretnénk ,,pontosan” szerepelni. Jól ismerjük a stílusukat, döntő fontosságú lesz egyrészt, hogy a kulcsembereiket hogyan tudjuk majd semlegesíteni, ezen felül a helyzetkihasználásunk hatékonysága milyen lesz.

A pályán

Baktalórántháza – Bőcs KSC (vasárnap, 15.00)
A Bőcs várható kezdőcsapata: Matkó – Vágó, Susak, Martis, Molnár – Siróczki, Irhás, Szakszon (Zimányi), Török – Fekete, Urbin.

Szolnok – Kazincbarcikai SC (vasárnap, 15.00)
A KBSC várható kezdőcsapata: Botló – Kovács R., Bányai, Harnócz – Hanász, Hegedűs, Szögedi, Sebők, Elek – Simkó, Dávid.