Idegenben döntenék el a párharcot

Idegenben lép pályára vasárnap az Albrecht-MVSC-MISI női röplabdacsapata. A borsodi hölgykoszorú a CityLine NB I Liga 5–8. helyéért zajló rájátszásának második körében 11 órától Tatabányán vendégszerepel.

A két győzelemig tartó párharcban a miskolciak 1-0-ra vezetnek, ha nyernének akkor az 5–6. helyért folytathatnák a küzdelmeket. Erre minden esélyük megvan, hiszen az első találkozón nagyon sima 3:0-ás sikert értek el.

– A feladat adott, azt a magabiztos és stabil játékot kell nyújtanunk idegenben is, amit az első találkozón mutattunk – mondta Kerekes Attila, az MVSC edzője. – Ráadásul sikerült a támadásainkat nemcsak eredményesen, hanem szinesen is kivitelezni, ami a közönség szempontjából jó dolog. Természetesen most is nyerni akarunk, és erre – egyáltalán nem lebecsülve ellenfelünket – minden esélyünk megvan. A papírformát figyelembe véve egy kicsit már előre, várhatóan a Kaposvár elleni párharcra is készülni fogunk, mindezt úgy szeretném, hogy minden játékosomnak lehetőséget kívánok adni a meccs folyamán.További hírek a boon-sportoldal kategóriából