Idegenben, azonos célokkal

A 20. fordulót rendezik meg a labdarúgó NB II Keleti csoportjának küzdelmeiben. Megyénk csapatai egyaránt idegenben lépnek pályára.

A Kazincbarcikai SC szombaton Vecsésen szerepel.
– Több év tapasztalata bizonyítja, hogy mostani ellenfelünk hazai környezetben mindenkire veszélyes – mondta Kádár Zsolt, a KBSC edzõje. – Azonban én inkább arra leszek kiváncsi, hogy a Makó elleni gyõzelmünk feloldja-e bennünk a görcsöket, és végre tudjuk-e nyújtani azt a felszabadult játékot, amire képesek vagyunk. A héten persze sokkal jobb hangulatban teltek az edzések, és ez alapja lehet egy jó eredmény elérésének. Semmiképp sem szeretnénk pont nélkül zárni a találkozót, de az biztos, hogy “nagyobb lépéseket” gyõzelmekkel lehet elérni…

Lendületet venni

A Bõcs KSC vasárnap Jászapátiban vizitál.
– Az elmúlt fordulóban összességében értékes pontot szereztünk a Nyíregyháza ellen, bár a hajrában jobbak voltunk ellenfelünknél – tekintett vissza Tóth László, a Bõcs edzõje. – Ha most nyerni tudnánk, akkor a két meccsbõl szerzett négy ponttal elégedett lennék, de tudjuk, hogy nem vár ránk könnyû mérkõzés. Azonban egy siker jót tenne nekünk és lendületet adhatna az elõttünk álló fordulókra, ahol “hozható” meccsek várnak ránk.

A pályán

Vecsés – Kazincbarcikai SC (szombat, 16.30)
A KBSC várható kezdõcsapata: Botló – Bányai, Harnócz, Szögedi (Kovács R.) – Engi, Hegedûs D., Kerekes, Sebõk (Szögedi) – Kovács P., Dávid, Elek.
Jászapáti – Bõcs KSC (vasárnap, 16.30)
A Bõcs várható kezdõcsapata: Matkó – Vágó, Martis, Susak, Molnár – Szakszon, Irhás, Török (Zimányi), Fekete – Urbin, Gaál.

PA