Ideális közeg volt a kapcsolatépítéshez Hernádszentandráson

Akt.:
A rendezvényen
A rendezvényen - © Fotó: Magánarchívum
Hernádszentandrás –  A „Láthatatlan Kötelék” Alapítvány immár harmadik éve szervezte meg nemrégiben Hernádszentandráson a „Más szemmel” nevű rendezvényt.

A rendezvény célja, hogy egy olyan találkozási felületet teremtsen az egészséges és a fogyatékkal élő emberek számára, ahol lehetőségük van arra, hogy megtalálják egymáshoz az utat és természetesebbé váljon a köztük lévő kommunikáció. Ezáltal egyfajta hidat próbálnak képezni az emberek közötti különbözőségek fölött.

A következő intézményekből látogattak el a rendezvényre: Szimbiózis Alapítvány, Miskolci Autista Alapítvány, Boldogkőváraljai Fogyatékosok Otthona, s természetesen jelen voltak a Hernád-völgyi Tanoda diákjai is. Színes programok, néptánc, terápiáskutya-­bemutató, csoportjátékok tették oldottá a hangulatot, ideális közeget teremtve az ismerkedéshez, kapcsolatépítéshez.

– ÉM –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s