I.Ádám-FLAVIN7 Sörfesztivál Sajószentpéteren

Sajószentpéter – Igazán közönségcsalogató,-szórakoztató esemény lesz szombaton Sajószentpéteren – közölte szerkesztőségünkkel Doszkoty Kitti vállalkozó.

Ekkor rendezik ugyanis meg az I.Ádám-FLAVIN7 Sörfesztivált az Ádám Sörözőnél. Június 14-én déli 12 órától ugrálóvárral, lovaglással, arcfestéssel kezdődik a nagyszabású programsorozat. Ezután íjászbemutató várja a látogatókat, a gyerekeket pedig akkumulátoros kisautó. Délután kettőtől csocsóverseny az Ádámban, az előtte levő területen rendőrkutya- bemutató és FLAVIN7 termékbemutató, valamint fruit café-kóstolás.

Fél háromtól a NATERA Táncegyesület hastánc fantáziája szórakoztatja a publikumot, majd Akropolis autós tuningshow. A varbói Fortuna Fashion Dance táncprodukcióját 15 órától láthatják az érdeklődők. Délután négytől folyamatosan a Claim, az Eleven, a Face Yourself, a NAÉS és a Primitive rockegyüttesek adnak koncertet. Öt és hat között motoros felvonulás a BAB részvételével, Figura oldalkocsis show a lányával, Flórával. Az I. Ádám-FLAVIN7 Sörfesztivál zárásaként fergeteges utcabál este tíztől az Acoustic együttessel a söröző előtti placcon- mondotta végezetül Doszkoty Kitti.

B.Gy.