Helyi közélet

2012.11.05. 14:33

Négynapos lesz a Szilveszter!

Budapest - Nemrégiben még egy, jövőre pedig három munkanap áthelyezését hagyta jóvá a nemzetgazdasági miniszter: az idén december 31-ét, hétfőt december 1-jén, szombaton kell ledolgozni.

Budapest - Nemrégiben még egy, jövőre pedig három munkanap áthelyezését hagyta jóvá a nemzetgazdasági miniszter: az idén december 31-ét, hétfőt december 1-jén, szombaton kell ledolgozni.A múltheti november 2.-át (péntek) november 10-én, azaz most szombaton kell majd dolgozni. Karácsony: december 24-et december 15-én kell ledolgozni, így lesz a Karácsony december 22-26-ig négynapos ünnep.

És a tulajdonképpeni bónusz, a Szilveszter! Az idén december 31-et (hétfőt) december 1-jén, szombaton kell ledolgozni, így alakul ki egy négynapos szilveszteri szezon december 29-31 között.

ÉM


Miskolc - Annak ellenére, hogy jövőre eggyel kevesebb hosszú hétvégénk lesz – mivel május 1. és október 23. is szerdai nap lesz, mégis szerencsés helyzet, hogy az ünnepnapok 2013-ban egyáltalán nem esnek hétvégére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában