Húsvéti nyitva tartások Miskolcon

Akt.:
Húsvéti nyitva tartások Miskolcon
Miskolc – Március 30-án, nagypénteken és április 2-án, húsvéthétfőn Miskolc MJV Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodája – Városház tér 8. –, és a Miskolc Holding Zrt., MIHŐ Kft. és MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálati irodája – Szemere u. 5. – egyaránt zárva lesz.

Fürdők, állatkert

A Miskolctapolcai Strandfürdő Szaunavilág és Fitness részlege nagypénteken és húsvéthétfőn ünnepi nyitvatartás szerint, a Miskolctapolcai Barlangfürdő ezeken a napokon 9-től este 8 óráig várja vendégeit.

A Selyemréti Strandfürdő még szezonon kívüli nyitva tartással várja a fürdőzőket, úszókat és szaunázókat nagypénteken és húsvéthétfőn.

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark március 30-án és április 2-án is már a nyári nyitva tartás szerint, 9-től 19 óráig várja vendégeit.

Piacok

A nagyobb piacok nyitva tartása a húsvéti időszakban az alábbiak szerint módosul: a Zsarnai piac április 1-jén zárva. A Búza téri őstermelői piac március 30-án 5-től 17 óráig, március 31-én, szombaton 5-től 14 óráig tart nyitva, majd húsvétvasárnap és április 2-án, húsvéthétfőn zárva lesz. A Vasgyári piac március 30-án 5-től 15 óráig, március 31-én, szombaton 5-től 14 óráig lesz nyitva, április 1-jén és 2-án viszont zárva tart.

– Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala –