Húsvét – Ünnepi parkolás Miskolcon

Akt.:
Húsvét – Ünnepi parkolás Miskolcon
Miskolc – Nem mindenhol, és nem minden napon kell fizetni a parkolásért a megyeszékhelyen.

Április 2-án (Húsvét hétfő) a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizető várakozási területeken, és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás, tájékoztatott a cég a honlapján.

Március 31-én szombati nap szerint lesz parkolás 8-13 óráig a kiemelt kereskedelmi területeken: Búza tér, Görög Katolikus templom, északi és keleti oldali parkoló. Zsolcai kapu páratlan oldal, az Ady Endre utca kereszteződéstől a Hatvanötösök útja kereszteződésig. Szendrei utca. Zsolcai kapu 1. előtti parkoló – Szendrei utca és Zsolcai kapu között található összekötő utca. Búza téri piac nagyparkoló. Szeles utca, Huszár utca – Lehel utca közötti szakasza. Hatvanötösök utca Zsolcai kapu – Szeles utca közötti leállósáv. Bethlen G. utca Szeles utca – Szendrei utca közötti szakasza. Kiemelt idegenforgalmi terület: Diósgyőr, Lillafüred, Miskolctapolca. A Kiemelt közlekedési területeken (Tiszai pályaudvar), Nagypéntek és Húsvét hétfő kivételével a díjfizetés 8-18 óráig áll fenn.

Az Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök terei mélygarázsokban az általános rend szerint kell fizetni az igénybevételért.

ÉM


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Előreláthatóan a következő napokban az ünnepek előtt szokásos hosszabb sorállás várható. Az üzletek nyitva tartása a húsvéti időszakban a következők szerint alakul. Március 30. péntek: az üzletek zárva lesznek Március 31. szombat: szokásos rendnek megfelelő (egy...

Budapest - Változik a vonatok menetrendje a húsvéti hosszú hétvégén. Március 29-én a pénteki, 31-én és április elsején az ünnepnapi, 2-án a vasárnapi, 3-án pedig a szokásos munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok - tájékoztatta a MÁV csütörtökön az MTI-t. A pénztárak előtti sorban állás...