Sport - Foci

2016.07.20. 15:07

Videó: A finn focisták már gólörömükben is Pokémon Go-znak

Az egész világot letaroló játék már a futballpályákra is beszivárgott, a finn bajnokságban játszó RoPS játékosai örültek így egy góljuknak.

Az egész világot letaroló játék már a futballpályákra is beszivárgott, a finn bajnokságban játszó RoPS játékosai örültek így egy góljuknak.

— Toni (@Leinonen24) ">2016. július 17.

Forrás: 444.hu.


Mutatunk 150 pokémont, de csak a sziluettjeit. Döntse el, hogy melyik rejtőzik az árnyak mögött.

Tombol a Pokémon Go-láz, de máris megjelent a Reddit-en egy PokemonGoNSFW oldal, ahová kizárólag 18-as karikás pokémon-szelfik kerülnek fel. Nos, a legtöbb képet természetesen nem mutathatjuk be, de párat talán mégis...

New York - Egyre többen őrülnek a Pokemon Góért, ezt a következő videó is elég jól bizonyítja: New York ikonikus parkjában egy extrém ritka pokémon feltűnése keltett tömeghisztériát, mert mindenki egyszerre akarta elkapni.

Washington - A washingtoni holokausztmúzeumban és az arlingtoni nemzeti sírkertben betiltották a mobiltelefonra applikálható Pokémon videojátékot. Az Európába szerdán megérkezett okostelefonos játékot nem engedélyezik Auschwitzban sem és egy amszterdami kórház is arra kérte látogatóit, ne vadásszanak a kicsiny

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!