Hungária Nagycirkusz: Skippy és Leila a kedvenc

A Hungária Nagycirkusz színpadán
A Hungária Nagycirkusz színpadán - © Fotó: Kozma István
Miskolc – Vasárnapig van Miskolcon a Hungária Nagycirkusz, a 8. generációs cirkusz dinasztia legújabb műsorával.

Az előadások megtekinthetőek szeptember 10-ig a Szentpéteri kapui Tesco Extra parkolójában.

4 tonnás családtag

A műsor attrakciói: afrikai oroszlánok, bengáli tigrisek, fehér oroszlánok közös produkciója a porondon; Skippy, az ausztrál óriás vörös kenguru; idomított indiai elefántprodukció Olaszországból; holland fríz, spanyol andalúz lovak szabadidomítása Párizsból; egzotikus állatok karavánja; Európa számos országában kitüntetett artista művészek bemutatói.

A Hungária Nagycirkusz, az ország legnagyobb vándorcirkusza egyébként idén is tavasszal indult el, hogy városról városra szórakoztassa a kicsiket és nagyokat egyaránt. Wertheim Carmen, a vándorcirkusz vezetője akkor azt nyilatkozta, hogy minden évben új műsorral készülnek a közönségnek, éppen ezért több városba visszavárják őket. A nagy kedvenc egyértelműen Skippy, az ausztrál óriás vörös kenguru és a 4 tonnás elefánthölgy, Leila, aki mára családtaggá vált a cirkuszban. Leila egyébként külön kamionnal érkezik a városokba, és a cirkuszban csak szabad kézzel lépnek fel, azaz semmiféle kényszerítés nincs.

Szombaton és vasárnap is

Az előadások időpontjai: szeptember 9. (szombat), 15.00 és 18.00, szeptember 10. (vasárnap), 11.00 és 15.00. A jegyárak 2500 és 4500 forint/fő közötti (ár)sávban vásárolhatóak a cirkusz pénztáránál (Miskolc, Szentpéteri kapu). Elővételes jegyvásárlásról az alábbi telefonszámon érdeklődhetünk: +3630/533-8853.

– ÉM –


Fotó: Kozma István
Miskolc - Vasárnapig vendégszerepel a nyolcadik generációs cirkuszdinasztia Miskolcon. A Hungária Nagycirkusz tegnapi premierje telt ház mellett zajlott a Szentpéteri kapuban felállított sátrukban.
Fotó: Kozma István ©
...
miskolc_cirkusz
Miskolc - A 8. generációs cirkuszdinasztia szeptember 6–10-e között Miskolcon látható! Garantált színvonal, a név kötelez! Legyen a vendégük a 2017-es új elő­adásukra a klasszikus cirkusz világában. Díjnyertes produkciókkal, Európa számos országában kitüntetett artista művészekkel a porondon és a...