Humor

2008.12.04. 19:46

A világ legfurább illemhelyei

<p>Kagyló alakú piszoár, gitár alakú giccses ülőke, hordozható WC. Néhány hangulati elem a világ talán legextrémebb illemhelyeinek tartozékaiból.</p>

Egy-egy nyílvános WC jellemzően azért képes frusztrálni az embert, mert épp nem higiénikus, visszataszító látványt nyújt, vagy ami a legrosszabb: zárva van, amikor nagyon nem kellene zárva lennie.

Vannak a világnak olyan szegletei, ahol viszont piedesztára emelik az egyik legelemibb emberi szükségletet és átesve a ló másik oldalára olyan illemhelyeket alakítanak ki, ahol szintén frusztrálva érezheti magát a betérő, mert például nincs hozzászokva, hogy egy szaxofon, vagy csókos száj alakú piszoárba ürítsen.

Végignézve a képsort magunk is ráébredhetünk, hogy kicsit szegényes a WC-ről, mint tárgyról alkotott sztereotíp képünk, és egyáltalán nem törvényszerű, hogy a mellékhelységünk is uniformizált legyen.


15 kép a galériában

A WC-mániának egészen extrém megnyílvánulásai is vannak: egy flúgos amerikai, aki történetesen a WC Világszövetség elnöke, (ilyen is van) toilet alakú high-tech házat (kép) húzatott fel magának. Mint mondja, sz***k rá, hogy mit gondolnak mások a flúgjáról, hivatásának tekinti az elnöki tiszt betöltését, és ezt büszkén hirdeti saját otthonán keresztül is.

  • Zenél az erdő
    Az erdei állatok koncertet adnak saját szórakoztatásukra, ám valami megzavarja a felhőtlen örömzenét...

  • Hűtlenségi teszt
    Egy városi legenda krónikája, melynek tanulsága: mindig az autóban tartsd az óvszert!

  • Emberek, akiket megöltek a találmányaik
    Hírnévre és vagyonra vágytak, találmányaikkal azonban csak a saját sírjukat tudták megásni. Az utókor pedig úgy emlegeti őket, mint a technikai forradalom koránok kontárjait.

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!