Asztrológia

2014.02.17. 10:49

Napi horoszkóp - 2014.02.17., hétfő

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Hajlamos lehet elhamarkodottan ítélkezni és bizonyos jeleket félreértelmezni. Képtelen összpontosítani és észrevenni az összefüggéseket. Így viszont kapkod, ennek következménye, hogy a véleménye nem megalapozott, kidolgozott. Próbáljon meg a háttérben maradni és inkább hallgatni, olyan feladatokkal foglalkozni, amelyek nem igényelnek különösebb koncentrálást, mert már rutinból képes végrehajtani.

Bika

04.21 – 05.21

Képtelen úrrá lenni azon az érzelmi zűrzavaron, ami lejátszódik Önben. A bizonytalansága rányomja a bélyegét a hangulatára, így bárki is próbálná megfejteni, vajon hogyan érzi magát, nem jut eredményre. Az egyik percben még magabiztos, képes kiállni a véleménye mellett, a következő pillanatban pedig eltörik a mécses és menekül, hogy elrejthesse a könnyeit. Mielőbb vonuljon vissza a biztonságot jelentő otthonába és próbálja meg kipihenni magát.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ne másokon vezesse le a feszültséget, keresse fel azokat az embereket, akik azt előidézték. Tisztázzák a félreértéseket még idejében, mert ha engedi, hogy eluralkodjon Önben a keserűség érzése, már nehéz lesz visszafordítani a folyamatot. Pedig a véleményük alapjában nem különbözik, így áthidalható lehetne, de ahhoz az kell, hogy képesek legyenek egymást türelmesen meghallgatni és meg is hallani a másik elképzeléseit.

Rák

06.22 - 07.22

Határozott, magabiztos, ilyenkor nem hagyja, hogy eltántorítsák a terveitől. Már reggel összeállítja a napirendet, amiből aztán nem enged, annak mentén halad lépésről lépésre. Céljait tisztán látja maga előtt, így a felmerülő akadályokat sem tekinti leküzdhetetlennek. Arra azonban ügyeljen, hogy ne tapossa agyon az útjába kerülő embereket, akik csak próbálnák ötletekkel ellátni, nem rosszindulatból, egyszerűen segíteni szeretnének.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23 - 08.23

Keresi az emberek társaságát, ugyanis szívese osztaná meg velük a gondolatait. Képes a véleményét tisztán, egyértelműen megfogalmazni, de ezenközben kiváló hallgatóság is. Türelmes és figyelmes, ennek köszönheti, hogy remek beszélgetések részese lehet. Sokat tanulhat mások hibáiból, de ne hallgassa el a sajátjait se. Nem kell arra számítania, hogy visszaélnek a ma elhangzottakkal, hisz olyan emberek között mozog, akikben valóban megbízhat.

Szűz

08.24 - 09.23

Ha Önnek kell igazságot tenni bizonyos kérdésekben, ne ítélkezzen elhamarkodottan. Hallgassa meg a feleket és utána kérjen időt arra, hogy rendezze magában a hallottakat. Ha így jár el, képes olyan döntést hozni, amely valamennyi érdekelt elismerését kivívja, hisz valóban pártatlanul és a szakmaiságot sem nélkülözve jut eredményre. Ez az objektivitás azonban nem mondható el, ha családjában támad vita, itt ugyanis hajlamos lehet elveszíteni a türelmét és az érzéseire hallgatva komoly veszekedést szítani.

Mérleg

09.24 - 10.23

Eljött az ideje, hogy egy olyan tervével kezdjen komolyabban foglalkozni, melyet egy ideje már eltemetett magában. Úgy érezte, túlságosan távoli ahhoz, hogy megérje fáradozni az érdekében, a mai napon azonban egy vissza nem térő alkalom újra felszínre hozza. Végre társat is talál a kivitelezéséhez és a körülmények is adottak ahhoz, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül is reménykedjen a sikerben. Bátraké a szerencse, vágjon bele.

Skorpió

10.24 - 11.22

Szakítson a szokásaival és induljon el egy olyan úton, amely ugyan ismeretlen, de számos izgalmat tartogathat. Még nem látja maga előtt, hova vezet, de emiatt ne bizonytalanodjon el. Az újítások, melyeket bevezet, hosszabb távon mindenképpen gyümölcsözőek lesznek, bár kezdetben okozhatnak kellemetlen pillanatokat. Legyen határozott és kitartó, ne engedje, hogy lebeszéljék arról, amit helyesnek gondol.

Nyilas

9.01 - 9.01

Higgyen magában, elsősorban a képességeiben. Bár az akadály leküzdhetetlennek látszik, de ha megőrzi a nyugalmát és képes a megoldást keresni ahelyett, hogy pánikba esne, sokkal könnyebben rátalál a megfelelő útra, mint hinné. Nem új mindaz, amivel meg kell küzdenie, csak erről az oldalról még sosem kellett megközelíteni a kérdést. Ne veszítse szem elől a célját, így könnyedén úrrá lesz a kialakult helyzeten.

Bak

12.22 – 01.20

Ez a nap elsősorban az emberi kapcsolatok ápolásáról szól. Új ismeretségek lépnek az életébe, akikkel pillanatok alatt képes lesz megtalálni a közös hangot és olyan célokat, amelyek remek csapattá kovácsolják Önöket. Ne feledkezzen meg azonban a régebbi ismerősökről sem, hisz ők azok, akik kiálltak Ön mellett a nehéz időkben. Most itt az alkalom, hogy ezt viszonozza, keresse a társaságukat, hogy felismerje, hogyan teheti ezt meg.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Kipihenten, vidáman ébred, pedig hétfő van. Ne rontsa el a kedvét az se, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elképzelte, az adott helyzetből igyekezzen kihozni a legjobbat. Így is számtalan kellemes élményben lehet része és a sikerek sem maradnak el. Ha pedig viharfelhők gyülekeznek Ön felett, mielőbb tisztázza az okokat, ne engedje, hogy elmérgesedjen a helyzet, mert a gondok sokkal kisebbek, mint első ránézésre gondolná.

Halak

02.20 - 03.20

Nincs lehetetlen az Ön számára, tele van lendülettel, energiával. Olyan feladatokat választ a mai napra, amelyeket eddig halogatott, mert nem érezte magában az erőt, hogy a felmerülő akadályokat leküzdje. De most nem ezt látja maga előtt, hanem a végső célt, így képes átgázolni mindenen, ami útját állná. Egész addig ez nem is probléma, míg nem emberek gátolják az előrehaladását, mert ha velük is olyan könyörtelenül bánik, komoly ellenségeket szerez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!