"Hullámos" megálló Diósgyőrben is

"Hullámos" megálló Diósgyőrben is
"Hullámos" megálló Diósgyőrben is
Miskolc-Diósgyőr – “Nem csak a villanyrendőri buszmegálló bukkan, és van ramaty állapotban” – írja Olvasónk.

Nemrégiben írt a Borsod Online a Miskolc belvárosában található villanyrendőri autóbuszmegállóról, amely gödrös, hullámos” – írja levelében Olvasónk. “Engedjék meg, hogy felhívjam a figyelmet a Diósgyőr városközpontban található hasonló állapotú megállóra, amely szintén rendkívül borzalmas minőségű. A buszok lépésben, nagyokat zökkenve tudnak csak beállni a megállóba. A különbség talán annyi a villanyrendőrihez képest, hogy erre emlékeim szerint nem költöttek korábban súlyos milliókat. A hihetetlenül rossz minőség és már-már használhatatlanság mellett annyi párhuzam talán még felfedezhető, hogy minden bizonnyal ezt a buszmegállót is ugyan az az építő csapat csinálhatta…”

Nos, megcáfolni sajnos nem tudjuk a kedves Olvasó észrevételeit; nevezett diósgyőri buszmegálló valóban szánalmas állapotban van, és majd nem száz százalékig hasonló jegyeket mutat a belvárosival. Egy neve elhallgatását kérő autóbusz-vezető érdeklődésünkre annyit mondott, hogy a vonalon közlekedők tudják, hogy hol kell odafigyelni, és ennek szellemében közlekednek.

“Nem szívesen mondom, de kijelenthető: hozzászoktunk már a buszmegállók és az utak rossz állapotára, ám sajnos ez a helyzet az autóbuszokat is rendkívül igénybe veszi. Szerencsére baleset még nem történt ezen okokból kifolyólag” – tette hozzá.


Villanyrendőri buszmegálló? Talált, süllyedt!

boon | 2011.01.25 19:20
Miskolc – Nehéz eldönteni, hogy sírjunk, vagy inkább nevessünk azon, amit a 2006-ban felújított és átadott villanyrendőri buszmegállóban láthatunk Miskolc belvárosában…