Hulladékból műalkotást! – alkotói verseny

Akt.:
Hulladékból műalkotást! – alkotói verseny
A Miskolc Térségi Konzorcium alkotói pályázatot hirdet a településein élő középiskolások számára.

logofent

 

Hulladékból műalkotást! – alkotói verseny

 

Pályázhatnak: Általános és középiskolások (egyénileg vagy csoportosan)

 

Téma: Hulladékból „műalkotásokat” (szobrokat, kollázsokat, vagy építményeket) kell létrehozniuk a pályázóknak napjaink és az egy évszázaddal ezelőtti hulladékkezelési, hasznosítási gyakorlatának témaköreiben, a „modern” háztartások és a hagyományos paraszti porták hulladékkezelési szokásainak megismerése érdekében.

Az alkotások terjedelme nem haladhatja meg a 60x60x60 cm-es méretet. Az alkotásokon kérjük feltüntetni a kategóriát, nevet, címet (iskolát), a felkészítő tanár nevét, e-mail címét, telefonszámát. A pályaműveket háromtagú szakmai zsűri értékeli.
A pályázathoz ötleteket és ismereteket lehet szerezni a Válogatni jó! Facebook oldalon és a www.valogatnijo.hu honlapon, ahol az érintett települések listája is megtalálható.

Az alkotásokat az Ökológiai Intézet székhelyére juttathatják el a pályázók.

 

Díjak: 1-3. helyezett: Oklevél és ajándékutalvány 30-25-15 ezer Ft értékben (Környezetbarát termékek vásárlására jogosít), 4-10 helyezett: 5-5 ezer Ft értékű háztartászöldítő ajándékcsomag.

Az 1-3. helyezést elért diákok felkészítő tanárai számára 5 ezer Ft értékű háztartászöldítő ajándékcsomag. Valamennyi pályázó emléklapot és újrahasznosított és hasznosítható termékekből ajándékcsomagot kap.

 

Határidő: 2014. október 15. (szerda)

 

Cím: Ökológiai Intézet Alapítvány, 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet.

 

További tájékoztatás: Környezeti Tanácsadó Iroda: iroda@ecolinst.hu , 46/505-768

 

Projektazonosító: KEOP-1.1.1./B/10-11-2011-0001

logolent

 

 

 

 

 

 

.