Sport

2015.03.06. 13:08

Kecskemét vs. DVTK: 5 védővel, 4 középpályással

Miskolc - A labdarúgó NB I 19. fordulójában szombaton 16.00-tól Kecskeméti TE – Diósgyőri VTK bajnokit rendeznek a Hírös városban. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Miskolc - A labdarúgó NB I 19. fordulójában szombaton 16.00-tól Kecskeméti TE – Diósgyőri VTK bajnokit rendeznek a Hírös városban. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.– Egy szokásosan nehéz meccsre számítok, mert a Kecskeméti TE masszív csapat, a többi együttestől eltérő taktikával játszanak, de hozzák az eredményeket. 5 védővel, 3 vagy 4 középpályással állnak fel, gyakran 1 csatárral, bunkerfocit játszanak, ehhez kell megtalálni a kulcsot, több gólt rúgni, mint kapni – mondta Sivic Tomislav, a DVTK gárdájának vezetőedzője, aki arra a kérdésre, hogy mi lehet ez ellen a nyerő taktika, így felelt: – Kapu elé belőtt labdákkal, beadásokkal, távoli lövésekkel lehet megbontani őket, ehhez kell olyan embereket, olyan rendszert találni, ami az ilyen játék ellen hatásos. Az elképzelésünk megvan erre.


[poll id="870"]


Arra is kíváncsiak voltunk, hogy nem tartanak-e attól, hogy mivel mindenki tisztában van a KTE játékstílusával, a váratlanság jegyében éppen most fognak ezen változtatni. Sivic Tomislav erre azt válaszolta, hogy bárcsak így lenne, mert akkor egy jó meccs kerekedne ki, majd hozzátette, hogy szerinte legfeljebb az lesz a változás, hogy eggyel több középpályással állnak fel, és egy csatáruk lesz.

ÉM



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!