Hozzátartozók közötti erőszak Borsodban

Hozzátartozók közötti erőszak Borsodban
Tiszaújváros, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 3-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. február 3-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság T. Aladár 45 éves kesznyéteni lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 20 óra 25 perckor megjelent felesége kesznyéteni lakásánál, annak ellenére, hogy attól korábban a Tiszaújvárosi Járásbíróság az eljárás alá vont távoltartását rendelte el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az ózdi járőrök további egy fővel szemben szintén a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően az ózdi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halállal és két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további két esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s