Hozzátartozók közötti erőszak Borsodban

Hozzátartozók közötti erőszak Borsodban
Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2018. január 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság 2018. január 7-én tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt három, illetve egy férfival szemben indított szabálysértési eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Ideiglenes megelőző távoltartást a kazincbarcikai- és az ózdi járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Miskolc, Sajóvámos - A gázoló házában marihuánának látszó növényi származékot is lefoglaltak. „Halált okozó közúton, illetve közforgalom elől el nem zárt magánúton, gépi meghajtású jármű vezetésével bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntette és más bűncselekmények” miatt indult büntetőelj...

Illusztráció
Köröm, Miskolc - Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték a családot, akik akadályozták a betegellátásban a háziorvost. A Miskolci Járásbíróság az első tárgyalási napon ítéletet hozott azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik Körömben a háziorvosi rendelőben dolgozó, közfeladatot ellátó orvost ak...

Illusztráció
Miskolc - Négyen támadtak járókelőre a József Attila utcán. A Miskolci Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a két felnőttnek és két fiatalkorúnak, akik – a rendelkezésre álló adatok szerint – január hó 2-án, a késő éjszakai órákban, Miskolcon a József Attila utcán megtámadták...

Tiszatarján - A szülők feljelentették az intézményt, a rendőrség vizsgálja a körülményeket. Még a kora délelőtti órákban történt a tiszatarjáni óvodában, hogy az egyik nagycsoportos kisfiú kikéredzkedett a vécére, ám pisilés helyett elhagyta az intézményt és elindult haza. Az utcán, félúton talál...