Helyi közélet

2010.10.19. 18:59

Fokozatos lehűlés Borsodban is

<p>Miskolc - Kedden a Jón-tenger fölötti középponttal örvénylő mediterrán ciklon meleg frontja alakítja időjárásunkat, ezért sok felhőre és kevés csapadékra készülhetünk - Bujdosó Bence, amatőr meteorológusunk előrejelzése.</p>

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég, eleinte csak néhol, később egyre több helyen fordulhat elő eső, zápor. Jelentős mennyiségű csapadék nem valószínű. Reggel többfelé párás, helyenként ködös lesz a levegő. Mérsékelt, időnként élénk lesz az északkeleti szél. A hőmérséklet kedd reggelre 4 és 6 fok közé csökken, napközben 13, 14 fokig emelkedik.

Szerdán túlnyomóan borult lesz az ég, több helyen fordulhat elő kisebb eső, zápor. Jelentős mennyiségű csapadék azonban továbbra sem valószínű. Reggel foltokban sűrű köd is képződhet. Mérsékelt marad a nyugati, délnyugati szél. A hőmérséklet szerda reggelre 3 és 6 fok közé csökken, napközben 10 fok körül alakul.

A következő  napokbanfelszakadozik, csökken a felhőzet, és minden nap lehet számítani többórás napsütésre. Eleinte fordulhat még elő zápor, hózápor. A jövő hét elején várhatóan ismét csapadékosabbra fordul az idő.

- Bujdosó Bence -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában