Hozzátartozók közötti erőszak a megye több településén

Akt.:
Hozzátartozók közötti erőszak a megye több településén
Kazincbarcika, Sárospatak, Miskolc, Szerencs, Tiszaújváros, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. június 3-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. június 3-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Kazincbarcikai- és a Sárospataki Rendőrkapitányság egy-egy férfival garázdaság, míg az Ózdi Rendőrkapitányság két fővel az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A kazincbarcikai járőrök az elmúlt 24 órában egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai-, a Szerencsi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés szintén négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –