Helyi közélet

2010.08.09. 13:09

Menekülés közben ütött a rabló Miskolcon

<p>Miskolc - Ketten támadtak Miskolcon egy idős nőre, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett a rablás során. A járőrök a helyszín közelében elfogták az elkövetőket.</p>

Egy miskolci családi ház melléképületébe tört be augusztus 8-án az éjféli órákban az a két elkövető, akiket tetten ért a 75 éves házigazda. A nyugdíjas nőt a menekülő tettesek egyike fejbe vágta, majd a kerítésen átugorva elszaladtak a helyszínről.

A tetthely közelében járőröző rendőrökmegállítottak két gyanús fiatalembert, akik közül a fiatalabbik szinte kérdezés nélkül leleplezte magukat és elmondta, hogy nem ő ütötte le a nénit.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 19, és a 15 éves miskolci elkövetőkkel szemben. A bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben a rendőrség előterjesztést tett be előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában