“Hozzám tartozik, szeretném hasznát venni…” – Az amputált lábából szeretne divatos táskát készíteni egy nő

Akt.:
“Hozzám tartozik, szeretném hasznát venni…” – Az amputált lábából szeretne divatos táskát készíteni egy nő
© Illusztráció: getty images
Nagy-Britannia – Egy 55 éves manchesteri nő igen szokatlan, és lássuk be, nem cseppet bizarr kéréssel keresett meg egy divattervező céget: A sewspot.com weboldalnak címzett levelében elárulta, hogy betegsége miatt hamarosan amputálni fogják a bal lábszárát, ám szeretné, ha a lábáról lenyúzott bőrből női táskát készítenének neki.

Mint kiderült, igen komolyak a szándékai: nagyjából egymillió forintnyi összeget ajánlott az emberi bőrből készült táskáért.

– Tudom, hogy nagyon bizarr dolgot kérek, és biztosan sokat őrültnek is tartanak emiatt, de ez az én lábam, és képtelen vagyok hagyni csak úgy elrohadni valahol. Hozzám tartozik, szeretném hasznát venni, és magamnál tartani továbbra is – írta a nő.

A hölgy még rajzokat is készített, hogyan képzeli el álmai lábtáskáját…

Forrás: borsonline.hu


Biztos hallottál már te is furcsa házasságokról, volt már például szó olyan nőről is, aki eljegyzett egy csillárt - nem tudjuk, hogy ez a 49 éves nő, Pascale Sellick túl tesz-e a csilláros szerelmen, mindenesetre legalább annyira bizarr a kapcsolata... a paplanjával! Igen, igen, a nő úgy döntött,...

Az Ignobel díjat 1991 óta minden évben 10 kategóriában adják oda az adott év legfeleslegesebb kutatási eredményeiért. Viccesek és haszontalanok, ugyanakkor a maguk módján elgondolkodtatóak és érdekesek is tudnak lenni. Forrás: youtube / Tízes lista [related-post post_id="4075210"] [relate...