Sport

2013.11.27. 19:45

Magyar Kupa: Videoton vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

Székesfehérvár, Miskolc - A Videoton vs. Diósgyőri VTK (0-0) Magyar Kupa mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Székesfehérvár, Miskolc - A Videoton vs. Diósgyőri VTK (0-0) Magyar Kupa mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

José Gomes (Videoton): - A nulla-nulla ellenére nem mondanám, hogy elégedetlen vagyok. Szerettünk volna ma egy jó eredményt elérni, voltak is lehetőségeink, de sajnos nem sikerült. Ez az összecsapás minimum 180 percből áll, most vagyunk a felénél. A visszavágóra abban javulnunk kell, hogy birtokoljuk többet a labdát, játszunk türelmesen addig, amíg területet tudunk nyerni. A diósgyőri meccs teljesen más lesz, más képességeinket fogjuk megmutatni.

Sivic Tomislav (DVTK): - Megint jó mérkőzést játszottunk a Vidivel, elég sokáig tudtuk kontrollálni a játékot. Öszességében ma is közel voltunk a győzelemhez, hiszen szereztünk két kapufát. Fegyelmezetten játszott a csapat, megcsinálták azt a játékosok, amit kértem. A párharcban ez volt az első félidő, a második még Miskolcon hátra van. Gratulálok a játékosoknak, mert mindenki százszázalékot adott ma.


A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntő első fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton vendégeként lépett pályára szerdán 17 órától Székesfehérváron. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!