Hozta a kötelezőt a Vasút

Miskolc – A miskolci röpis hölgyek a Nirvanát fogadták és kötelező győzelmet arattak.

10 perccel később kezdődik a mérkőzés az eredeti időponthoz képest.
A vendégek késve érkeztek a talákozó helyszínére, így két csapat vezetősége megállapodott a kezdés csúsztatásában.

13 perc késéssel megkezdődött a találkozó.

 

Vége az első negyednek

17 percig tartott az első játszma. 4-4 után megállt a vendég együttes, előbb 8-4 -nél, majd 11-4 -nél volt egy-egy rövid szünet időkérés miatt, de összességében Tímár szervái után zsinórban 10 pontot ért el a Vasút.

A simának tűnő szettben aztán a hazaiak elkövettek néhány helyezkedési hibát és a sánc sem volt mindig tökéletes. Így a játszma végéig “csak”  a 10 pontos különbséget sikerült megőrizni.

A másodikat is hozta a Vasút

A második játékrész elején rövid labdameneteket produkáltak a csapatok, Szajkó szerzett két ilyen végén egy-egy szép pontot.

A - mindösszesen 6 fővel Miskolcra érkezett – vendégek védőmunkája volt dícsérhető ekkoriban, de mivel támadásban nem jeleskedett a TFSE, ezért a Vasút vezetett ezen a játszmában néhány ponttal.

A pár egységnyi fór aztán felduzzadt. 20-13-nál vendég időkérésnél állt a játék , de végül a várható forgatókönyv szerint hozta ezt a szettet is az MVSC.

 

A harmadik is kipipálva

A harmadik játszmában ugyanúgy 8-5 -nél kért időt Lengyel Ildikó, mint másodikban, de látható volt, hogy a csere nélkül küzdő csapata egyre inkább elfárad.

A hazaiaknál ezt látva, pályára küldte a fiatalokat a Kerekes Attila, így ők is részesei lehettek a győzelemnek, valamint néhány szép labdamenetnek és az ebből szerzett pontoknak.

 

Cityline női NB I Liga, alapszakasz, II. kör az 1-8. helyért, 7. forduló

Albrecht-MVSC-MISI – Nirvana-TFSE  3:0  ( 15, 19 , 16)

Miskolc, 50 néző. V.: Éva, ifj. Juhász.

Albrecht-Miskolci VSC-MISI: Szabó A., Szűcs Zs., Grózer, TÍMÁR, SZAJKÓ, Nagy K. Csere: Parti-Józsa (liberó), Oláh Cs., Szabó B. Edző: Kerekes Attila.

Nirvana-TFSE: Zöld, Kun, Kovács E., WOLF, Szűcs A., Kovács D. Edző: Lengyel Ildikó.

Kerekes Attila:– Nehezen pörögtek rá a lányok erre a mérkőzésre, valószínűleg azért, mert az elvárás a sima győzelem volt. Nem játszottunk jól, de az ellenfél nem tudta kihasználni a hibáinkat, így nem forgott veszélyben a sikerünk.
Lengyel Ildikó:- Mélyen a tudásunk alatt játszottunk, az egy tizedét sem nyújtottunk annak, amit tudunk. Reménykedtem, hogy legalább egy szettet el tudunk csípni, de ez nem volt benne a mai játékunkban.