Helyi közélet

2007.11.27. 06:31

Sztrájkolnak a volánosok

<p>Miskolc - Borsod megyében valamennyi beosztott volános dolgozó sztrájkba lépett kedden reggel 5 órakor. <A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/tajekoztato-a-volan-sztrajkrol/cn/boon-news-em_01-20071126-025338"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Tájékoztató a Volán sztrájkról </B></A></p>

A helyi szakszervezet vezetője, Baranyi Zoltán a Független Hírügynökségnek elmondta: 450 munkavállalót érint a megyében a sztrájk. Minden 5 óra után induló járat a buszállomásokon maradt. A buszvezetők szerint a sztrájk idején 5 és 7 óra között több ezer ember utazik a megyében Volán járattal. Most azonban a Független Hírügynökség helyi tudósítója csak néhány utast látott a miskolci Búza téri állomáson. A váróteremben 30 ember várakozik. Ők vagy korábbi járattal érkeztek Miskolcra és tovább szerettek volna utazni, de nem volt csatlakozás, vagy nem értesültek a sztrájkról. A buszvezetők pihenője viszont zsúfolásig megtelt. Legtöbben a fűtött helységben várják a sztrájk végét.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában