Sport

2015.03.11. 00:23

Miskolci Jegesmedvék: Bebizonyítják, hogy helyük van a csúcson!

Szerdán este folytatódik a MOL Liga döntő, remélhetőleg immár valódi mérkőzéssel. Erről beszélgettünk Majoross Gergely vezetőedzővel.

Szerdán este folytatódik a MOL Liga döntő, remélhetőleg immár valódi mérkőzéssel. Erről beszélgettünk Majoross Gergely vezetőedzővel.

Milyen törést okoztak a szakmai munkában a vasárnapi sajnálatos események?

Nehéz volt kezelni ezt az ügyet. Itt volt a csapat, amely elképesztő izgalommal várta a döntő első mérkőzését, amelyért az egész szezonban nagyon keményen megdolgoztak. Óriási bizonyítási vágy volt, van bennük, és erre kaptak egy ilyen hideg zuhanyt. Sok munkánkba került, mire ezt a csalódottságot sikerült eltüntetni, de most már ennek nyoma sincs. A tűz újra magas hőfokon ég a srácokban, és készen állnak arra, hogy bebizonyítsák: megérdemlik a helyüket a csúcson.

Változott bármi az elmúlt napokban a csapat házatáján?

Mindössze annyi, hogy már csak három győzelem választ el bennünket attól, hogy az álmunk megvalósuljon. Lehet, hogy a fiúkban most kicsivel több érzelem munkál, de biztos vagyok abban, a helyzetet a helyén tudják kezelni. Mindenki tudja a feladatát, és ha végre is hajtják, akkor eredményesek lehetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!