Bulvár, celeb

2010.10.29. 12:49

Robert Pattinson és Kristen Stewart voodoo esküvőt tervez

<p>Összeházasodnak a Twilight sztárjai Robert Pattinson és Kristen Stewart. A pár úgy tervezi, hogy egy különleges voodoo esküvő keretein belül kötik össze életüket decemberben. Íme a sztáresküvő részletei ...</p>

Az Alkonyat című film sztárjai, Bella (Kristen Stewart) és Edward (Robert Pattinson) között a filmkockákon lángoló szerelem a valódi életre is kiterjedt.

Eleinte nem akarták a nagyközönség előtt felfedni kapcsolatukat, de az ez év decemberében megtartandó esküvőjük előkészületei miatt amúgy sem tudták volna leplezni érzelmeiket.

A 24 éves Robert Pattinson és 21 éves kedvese, Kristen Stewartkülöneges stílusú esküvői ceremónia mellett döntöttek. A hírességeket egy voodoo papnő fogja összeadni, esküvőjük helyszínéül pedig New Orleanst választották.

Nem fognak egymás ujjára jegygyűrűt húzni, mint ahogyan azt általában szokás, hanem egy-egy olyan amulettet fognak mindketten viselni, amely az örök szerelmet jelképezi. Egy tetoválassal is meg szeretnék pecsételni egybekelésük boldog pillanatát.

Úgy hírlik, hogy tetoválásuk egy horgonyt fog ábrázolni, amely reményeik szerint a nyugalmat csempészi majd életükbe, valamint a válsághelyzetekből való kilábalásban segíti majd őket. Robert Pattisont a Glamour.com a legszexisebb férfinak titulálta, mígegy másik listán Robert Pattinson  2010 legbefolyásosabb emberei között szerepel

További hasonló cikkek: www.alompar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!