Autó - Motor

2016.05.18. 17:13

7 autómúzeum, ahol online is körülnézhetünk

A Google Maps segítségével számos távoli helyre eljuthatunk, mint a Mont Blanc, vagy a Taj Mahal. Most a 360 fokos kamerára vett autómúzeumokat gyűjtöttük össze - írja az Impuls360.

A Google Maps segítségével számos távoli helyre eljuthatunk, mint a Mont Blanc, vagy a Taj Mahal. Most a 360 fokos kamerára vett autómúzeumokat gyűjtöttük össze - írja az Impuls360.

Nem minden nap lát az ember közelről egy Ferrarit, egy Lamborghinit vagy egy Corvettet. Szerencsére a Google térképszolgáltatása segítségével neves autógyártók kiállításain nézhetünk körül.

1. Toyota

A világ második legnagyobb autógyártója a számos olyan gépet adott a világnak, mint Toyota 2000GT vagy a Supra. Egy helyen és online nézhetjük meg ezeket az autólegendákat.

2. Honda

A több, mint 150 ezer embert foglalkoztató Honda 34 országban van jelen, és éveken keresztül meghatározó résztvevője volt a Forma1-nek is. Az internet segítségével kiadós virtuális sétát tehetünk a Japánban található múzeumban.

3. Skoda

Utazzunk el Európába, hogy a legújabb Skoda versenyautók mellett megtekinthessünk olyan klasszikusokat is, mint a régi Felicia, vagy az Octavia. Sétáljunk egyet Csehországban!

4. Lamborghini

Kicsit délebbre utazva máris olasz autólegendák között találjuk magunkat, és a kicsi, ám annál látványosabb Lamborghini múzeumban több százmilliós autókat csodálhatunk meg.

5. Ferrari

Maradva Olaszországban, a helyi autógyártás másik csodáját vehetjük tüzetesen szemügyre, az Enzo Ferrari múzeumban tehetünk virtuális sétát. A Forma1 szerelmeseinek sem kell csalódniuk, hiszen szinte az összes legendás versenygép megtekinthető.

6. Mazda

Visszatérve egy kicsit keletebbre a Mazda múzeuma is lenyűgöző látványt nyújt, a Távol-keleti autógyártás szinte minden időszakából akadnak itt járművek.

7. Corvette

Hogy az Egyesült Államok autógyártói se maradjanak ki a felsorolásból, egy igazi, legendás amerikai autó múzeumában a National Corvette Museumban álmélkodhatunk.

Forrás: impuls360.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!