Horváth Ferenc: edzés helyett az MLSZ-ben

Akt.:
Horváth Ferenc
Horváth Ferenc - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A diósgyőriek szakmai munkájának irányítója pénzbüntetést kapott közelmúltbeli tettéért.

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata kedden folytatta a felkészülést a hét végi, Haladás elleni debreceni bajnoki találkozóra. A tréningen azonban nem vett részt a vezetőedző, Horváth Ferenc, a játékosok Szamosi Tamás vezetésével edzettek. Mindez azért történt így, mert a diósgyőri szakvezető a Magyar Labdarúgó Szövetségben járt, ugyanis a fegyelmi bizottság beidézte a DVTK – Ferencváros találkozón történtek miatt.

Az fb ítéletet is hozott az ügyben, amely így szól: „A FEB Horváth Ferenc vezetőedzőt (Diósgyőr) az FTC elleni mérkőzésen tanúsított sportszakemberhez nem méltó magatartásáért – az ellenfél földön fekvő Ramirez Zambrano Cristian Leonel nevű játékosának lábához rúgta a labdát, majd miután az ellenfél játékosa felállt és felé közeledett, indulatosan ellökte magától a nevezett labdarúgót – 200 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.”

ÉMBp. Honvéd vs. DVTK - Folytatja-e a Diósgyőr az elmúlt hetek játékát?

Horváth Ferenc: “Nálam ez nem ügy. Férfiak játsszák ezt a sportot, előfordul ilyen”

Miskolc – Horváth Ferenc, a DVTK vezetőedzője szerint nem ügy az, amit az FTC vezetője felvetett.

 

 

Videó: Nem a lelátón, hanem a pályán volt balhé a DVTK vs. FTC meccsenVideó: Nem a lelátón, hanem a pályán volt balhé a DVTK vs. FTC meccsen

Miskolc – A stadionbúcsúztató 53. percében elszabadultak az indulatok a pályán a Diósgyőr – Ferencváros meccsen.