Horror-baleset: Elütötte a gyalogost, aztán több mint 1 kilométert vezetett úgy, hogy az áldozat holtteste kiállt a szélvédőből (18+)

Akt.:
Elütötte a gyalogost, aztán több mint 1 kilométert vezetett úgy, hogy az áldozat holtteste kiállt a szélvédőből, az egyik lába pedig a csomagtartón volt
Elütötte a gyalogost, aztán több mint 1 kilométert vezetett úgy, hogy az áldozat holtteste kiállt a szélvédőből, az egyik lába pedig a csomagtartón volt - © Fotó: twitter.com
Oceanside – A kaliforniai rendőrség szerint legalább 1,2 kilométer vezetett egy Esteysi Sanchez nevű nő, miután elütött egy gyalogost. De nem is akárhogy: a gyalogos betörte a szélvédőt, a holttest fele pedig kint lengett a motorháztetőn.

Sanchez épp hazafelé tartott a dél-kaliforniai Oceanside-ba, egy átmulatott éjszaka után. A barátaival több bárban is ittak.

Nagyjából reggel 6:20-kor történt a gázolás, és a nő annyira gyorsan hajtott, hogy az ütközés erejétől a gyalogos egyik lába levált, átrepült az autó utasterén, és a hátsó szélvédőt kitörve az autó csomagtartójára lógott. A test többi része az első szélvédőbe ékelődött.

Nem tudni, hogy a gyalogos épp az úton volt a baleset idején vagy az autó szaladt fel a járdára.

A baleset után Sanchez még kb. 1,2 kilométert vezetett, aztán felszaladt a járdára és nekiment egy kisebb földhányásnak. Utána leparkolt egy zsákutcában és hazasétált.

A férje értesítette a rendőröket és a mentőket, de az áldozatot a helyszínen halottnak nyilvánították.

A nő ellen eljárás indult, cserbenhagyásos gázolás miatt.

Forrás: 444.hu | Washington Post.