Honvéd meccs körítés, kerítés

Honvéd meccs körítés, kerítés
Szombatig, a DVTK – BP. Honvéd mérkőzésig egy kerítést kell csinálnia a diósgyőri stadionrekonstrukció kivételezőjének.

A Diósgyőri stadionnál kedden délelőtt ismét bejárást tartottak, amelyen a rendőrség képviselője is jelen volt, és azt vizsgálta, hogy biztonságosan megrendezhető-e most szombaton 18 órától a Diósgyőri stadionban a DVTK – Budapest Honvéd NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés.

– Néhány apróság megoldását kértük a stadionrekonstrukció kivitelezőjétől – mondta Pusztai Tamás, a vasgyári rendőrőrs parancsnoka. – Már a Sopron elleni meccs előtt is jeleztük a kivitelezőnek, hogy a tribün melletti 1-es szektornál helyezzen el kerítést, hogy ne legyen nyitott kapcsolatban a nézőtéri rész az építkezési területtel. Akkora nem készült el, remélem, hogy most másképp lesz. Egyébként a rendőrség a mostani mérkőzésre is készül, változatlanul az a célunk, hogy biztosítsuk a rendet, és ha esetleg lesznek olyanok, akik az ellen vétenek, azokkal szemben következetesen fel fogunk lépni.

Csak az állóhelyről

Hasonlóan a legutóbbi hazai mérkőzéshez, a Honvéd elleni meccset is csak az állóhelyről tekinthetik meg a szurkolók. A tribün változatlanul le lesz zárva, az ide kiadott bérletekkel bármelyik szektorba be lehet jutni. Azok a bérletesek, akik a múlt héten nem érvényesítették éves belépőjüket, ezt a jegyelővételi időpontokban tehetik meg. Vagyis szerdán, csütörtökön és pénteken 9 és 17 óra, szombaton 9 és 14 óra között a Diósgyőri Uszoda mögött található volt MIVÍZ ingatlanban. Azért is érdemes elővételben megváltani a bilétákat, mert a meccs napján csak egy pénztár tart nyitva: a stadion főbejáratánál lévő Gombában 14 órától lehet jegyet venni.

BCs