Friss hírek

2008.01.01. 16:49

LABDARÚGÁS: A Barcelona kiszemelte a kis Schmeichel-t

<p>Kiszemelte magának a Barcelona Kasper Schmeichel-t, a Manchester City kapusát. A fiatal dán hálóőr neve ismerős lehet a futball rajongóinak, Kasper ugyanis a Manchester United legendás kapusának, Peter Schmeichel-nek a fia. A Barcelona a sérült Albert Jorquera helyére, második számú kapusnak akarja szerződtetni Schmeichel-t.</p>

Az utóbbi időben a spanyol média több kapus nevét is felemlegette a Barcelonával kapcsolatban, többek között Petr Cech, Santiago Canizares és Jens Lehman szerződtetése is felmerült. Közülük azonban egyik sem fog a katalánokhoz igazolni, Cech ugyanis nem eladó, Canizares pedig nem szívesen hagyná el a Valenciát, míg Lehman inkább első számú kapus lenne, hogy formába kerüljön a nyári Európa-bajnokságra.

A Barcelona ezután a 21 éves Schmeichel-t találta Victor Valdes legmegfelelőbb helyettesének, aki egyben a spanyol kapus utódja is lehet a jövőben. Schmeichel nemrég mutatkozott be a Manchester City-ben, eddig összesen hétszer védett a nagycsapatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!