Holttestet találtak egy kigyulladt kocséri házban

Akt.:
Budapest, 2016. július 5., kedd (MTI) – Holttestet találtak egy kocséri házban, amely kedd hajnalban kigyulladt – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján. A rendőrség tájékoztatása szerint a holtan talált férfi korábban elrabolta a volt feleségét.

A katasztrófavédelem azt írta, a kocséri Ady Endre utcában a tűz egy közeli melléképületről terjedt át a főépületre és egy ott álló személyautóra. A helyszíni információk szerint a holtan talált ember nem a tűzben vesztette életét.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte: kedd hajnali 5 óra körül kaptak bejelentést arról, hogy egy abonyi nőt a korábbi férje az egyik abonyi buszmegállóban akarata ellenére beültette az autójába és kocséri lakcímére vitte.

Hozzátették, hogy a helyszínre érkező rendőrök – az időközben kigyulladt ingatlan előtt – megtalálták a férfi autóját, majd a házban a férfi holttestét. A volt feleséget súlyos sérülésekkel találták meg egy jászkarajenői tanyán. A rendőrség az esetről további részleteket nem közölt.

A megyei főkapitányság az eset körülményeinek tisztázása érdekében büntetőeljárást indított.

– MTI –