Holnap nyit a megújult Toldi Mozi

Bő négy hónapos felújítás után pénteken ismét kinyit a fővárosi Toldi Mozi. Menyhárt Gábor, a Budapest Film moziüzelemtetési üzletágvezetője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy több mint száz millió forintot költöttek a korszerűsítésre, ebből a pincétől a tetőtérig minden megújult, így a Bajcsy-Zsilinszky úti filmszínház Budapest legkorszerűbb art mozija lett.

Gigor Attila, A nyomozó című filmjével nyit a Toldi Mozi, amely több mint száz millió forintból újult meg az elmúlt bő négy hónapban- mondta el Menyhárt Gábor. A filmszínház október 3-án nyitja ki kapuit a nagyközönség előtt, befogadóképessége ugyan nem változott, a nagy teremben továbbra is 200, a kisebben 60-an nézőt tudnak fogadni, de az eddiginél jóval kellemesebb körülmények között. Nem csak a székeket cserélték ki, hanem a fűtésrendszer, a klíma is megújult, az előcsarnok is korszerűbb lett, és új kávézó is várja majd a vendégeket. A Budapest Film moziüzelemtetési üzletágvezetője hozzátette, hogy a Toldi így Budapest legkorszerűbb art mozija lesz.

A kis teremben -mivel a MoziÜnnepbe nem tudtak bekapcsolódni- október 3-a és 9-e között 450 forintos jegyárakkal várják az érdeklődőket.