Holnap nyit a Jégterasz a Westend tetején

Szerdán kezdődik az idei korcsolyaszezon a Westend City Center Tetőkertjén. A nyitás napján este hattól, illetve csütörtökön egész nap ingyenesen látogatható a pálya – közölték a szervezők. A Jégteraszon hétköznap délelőttönként az ovisok, illetve iskolások számára tartanak oktatást, délután a szabadkorcsolyázóké a terep. Péntek és szombat este jégdiszkó, illetve két jégbár várja az érdeklődőket; ki lehet próbálni a kispályás jégkorongot, és természetesen kölcsönözni, illetve élezni is lehet a korikat.

A 2200 négyzetméteres jégfelület három éve várja minden ősszel, illetve télen a korcsolyázás szerelmeseit; ezalatt több százezren fordultak meg a Jégteraszon. Az oktatáson több mint 25 ezer gyerek ismerkedett meg ezzel a sportággal.

Az állandó programok mellett különleges rendezvényekkel is készül a Jégterasz: idén sem maradhat el a népszerű Szezonnyitó Party, a Családi Moccanj Nap, az Amatőr Éjszakai Minihoki Tornasorozat, a Jégkosárlabda Gála, a Mikulás Kocogás,
a Broomball Kupa, vagy a Terézvárosi Jégkarnevál – áll a közleményben.

A pálya március végéig naponta 8-tól este 10-ig tart nyitva, a jegyárak 700-1100 forint között mozognak. Bővebb információ a www.jegterasz.hu-n.