Holnap műtik Miskolcon Norbit

Miskolc – A Speedway Miskolc salakmotorosa, Magosi Norbert a német Diedenbergen együttesével Húsvét vasárnap Neuenknickben vendégszerepelt a Bundesliga 2. fordulójában.

A viadal 19. futamában Petersen és az addig 11 pontot gyűjtő Magosi Norbi balesetet szenvedett. A népszerű vaspapucsossal ma Miskolcon, a Diósgyőri Kórházban beszélgettünk.
Busch okozta Petersen bukását, majd érkeztem én, de már nem tudtam kikerülni és rámentem Petersen lábára. Ennyi volt a versenyem, mert engem és Petersent azonnal kórházba szállítottak… – emlékezett a németországi történésekre Norbi. – Hogy versenybaleset volt-e? Ahogy vesszük. Sok összetevője volt; felborítottak, rossz volt a startgép… Sajnos nem volt időm elfektetni a motort, mert akkor lehet, hogy nem így alakulnak a dolgok.
Érthető Norbi szomorúsága, hiszen a diagnózisok szerint nem csak a térdében van törés, hanem az egyik lábfejében is. Ami bizonyos az az, hogy holnap megműtik Miskolcon és a sérült térdét a szakemberek információink szerint csavarokkal próbálják helyrehozni. Jelen állás szerint ez azt jelenti, hogy a csütörtöki műtét után hat hetes pihenő vár a Speedway Miskolc vaspapucsosára.

JLI