Holmanért 700 ezer eurót fizetett a Slovan

Holman Dávid
Holman Dávid - © Fotó: Matey István
Debrecen – Kedden este végleg eldőlt, hogy távozik a DVSC-től Holman Dávid, aki a szlovák élvonalban szereplő Slovan Bratislavához igazolt – adta hírül a szikár tényeket a Loki honlapja, ahonnan az is kiderült, a labdarúgó 2016 telén kötött négyéves szerződést a debreceni csapattal, 44 NB I-es mérkőzésen szerepelt a Lokiban, ez idő alatt 9-szer talált az ellenfelek kapujába.

Holman új klubja már „beszédesebb” volt, a Slovan Bratislava honlapjáról kiderült, az átigazolás teljes költsége 700 ezer euro volt, négy évre kötelezte el magát Holman a pozsonyiakhoz, s a hétvégén már pályára is lép Nagyszombatban.

– Értékes erősítést kaptunk a támadó középpályás posztra. Az elmúlt fél évben megfigyeltük a játékát, Dávid nagyon kreatív és intelligens focista, aki gyorsan be fog illeszkedni a csapatba. Kiváló technikával rendelkezik, jók a fizikai képességei és a gondolkozásmódja. Több csapat is érdeklődött iránta, ezért nagyon örülünk, hogy a mi klubunknak sikerült szerződtetnie – nyilatkozta a klub alelnöke ifj. Ivan Kmotrík.


Bódi Ádám
Debrecen - Bódi Ádám egy év után tért vissza a Lokihoz, és nagyon bízik benne, hogy elindul felfelé a csapat. Egy esztendőnyi kitérő után újra a Lokiban futballozik Bódi Ádám, a középpályás a Videotontól érkezett kölcsönbe 2018 nyaráig. Az egyszeres válogatott futballista tavaly májusban igazolt ...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata következő hazai mérkőzését a Vasas ellen játssza augusztus 18-án, pénteken 19 óra 30 perctől, a Nagyerdei Stadionban. A találkozóra a jegyek elővételben kaphatók online a Nagyerdei Stadion weboldalán, személyesen pedig a stadionban található DVSC Ajándékboltban....